Nieuwe fuif: Addicted

Partyscene Redactie | 7 september 2007
headlines

De jongens van Sneakerz komen in oktober met wat nieuws! Na jaren zeer veel edities van dit populaire feest te hebben georganiseerd vond de organisatie het tijd voor wat nieuws.
Addicted
Op zaterdag 6 oktober starten ze in de Amsterdamse Panama met de avond Addicted. Naar eigen zeggen wordt het ‘een house avond met een internationale sound en daarmee onderscheidt deze avond zich dus van Sneakerz. Ook omdat de avond zich muzikaal richt op de oudere jongere, het wordt namelijk een 21+ avond.’ Daarnaast nodigt de organisatie elke maand een internationale gast en zorgt daarnaast voor veel entertainment. Ook een cd staat in de planning voor november, zodat je goed kan horen voor welke sound dit feestje staat.

Maar Sneakerz stopt niet, er zijn ambitieuze plannen. Aan de sound wordt gewerkt, die wordt op dit moment omgebogen naar een internationaal niveau. Dit wordt o.a. bereikt door ook buitenlandse tracks op het Sneakerz MUZIK label te tekenen én om Sneakerz MUZIK feesten te organiseren in heel Europa vanaf 2008 zodat de Nederlandse sound nóg populairder wordt buiten ons land.

www.sneakerz.nl


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws