Sundazz start deze zondag in Escape Lounge & Studio

Partyscene Redactie | 31 augustus 2007
headlines

Sundazz in Escape Lounge en Studio

Het is zover, aanstaande zondag 2 september vindt de eerste editie van Sundazz plaats. Een nieuw wekelijks feestje in de Escape Studio en Lounge op zondag. Ideaal om je weekend af te sluiten, en toch weer maandag op fris je bed uit te kunnen.

Deze wekelijkse en gratis toegankelijke happening vindt elke zondag plaats van 15.00-00.00 in de Escape Lounge en bovengelegen Studio aan het Rembrandtplein. Sundazz staat voor Sunday Dance & Jazz: jezelf na een zware zaterdagavond dus even helemaal opladen voor een nieuwe week, onder het genot van een drankje en hapje in de luxe fauteuils. Je kan jouw zondag in Escape Caffe beginnen met een heerlijke brunch in het Caffe, uitbuiken in de bovengelegen Lounge met een cocktail en wat fingerfood, en je erna naar de dansvloer begeven in de Escape Studio. Kortom, een perfecte afsluiting van je weekend! In de Lounge staan soul & jazz sounds op het programma, en in de Studio warme house tunes. Dj’s als Raymundo, Frederik Abas, Wassili, Leo van der Weijden en Radikal Roy zullen hiervoor zorgen.

Het ontwerp van het Caffe, de Lounge en de Studio van Ronald Hooft is indrukwekkend te noemen. Klassiek, maar met moderne snufjes. Zo is er als eerste in Nederland een LED scherm aan het gehele plafond van de Lounge gevestigd. Dit zorgt voor een continue veranderend beeld dat de omgeving op een organische manier belicht. De voorkant van de Escape is verder één stijlvol geheel geworden met het luxe Caffé. Samen met de multimedia mogelijkheden van de Escape Studio en de beste feesten in de Escape en deLux, is de 20jarige Escape anno 2007 meer dan ooit een icoon aan het bekendste uitgaansplein van Nederland.

Escape Studio

Het festival seizoen is ook weer zo goed als afgelopen, dus tijd om de clubs weer in te duiken! De vijf (!) zaterdagen van Escape zijn ook deze maand weer muzikaal sterk ingevuld door programmeur Raymundo. Zaterdag 1 september zal hij de maand aftrappen met zijn releaseparty van zijn nieuwe hitsingle Rip It Up! Deze funky track gooit op dit moment hoge ogen in de clubs en charts. En dit betekent uiteraard steeds meer boekingen voor Raymundo, op dit moment draait hij zelfs in Dubai. Voor deze speciale party heeft hij Mike van Loon, bekend van de populaire Fierce Angels parties, uitgenodigd. Ook J-Cee is erbij deze avond. De jocks worden vocaal bijgestaan door Yanto met zijn lyrics. DJ-Harlem & friends hosten de Escape deLux met eclectische en opzwepende sounds. Een week later, op zaterdag 8 september, is het weer tijd voor de community avond van Raymundo en Frederik Abas: Amsterdam Rockin’! Al hun vrienden worden uitgenodigd op het VIP podium en samen met Mc Yanto wordt het, net zoals elke tweede zaterdag van de maand, weer een geweldige knalfuif! In deLux komt Danney zijn funky plaatjes opzetten.

Zaterdag 15 september is Hedkandi resident Steven Quarré van de partij bij Framebusters. Hij heeft al een drukke zomer gehad, met gigs op o.a. de FFWD Dance Parade, Franchise @ Kreta en Stereo Sushi. Hij zal samen met Raymundo laten horen wat dé sound op Ibiza was deze zomer. Uiteraard is er ook weer een editie van Eclectic @ deLux inbegrepen bij deze hete Framebusters avond: Eric Fender & friends zorgen hier voor de beats ’n bleeps. Op zaterdag 22 september vindt een speciale avond plaats: Amsterdam versus Rotterdam! De Rotterdammers Denniz en Jip Deluxe nemen het back2back tegen elkaar op, en ook Marc MacRowland is uitgenodigd. Zijn tweede plaat Back in Time is net uit en doet het al erg goed in de clubs! In deLux: eclectische gezelligheid met Ruby Wax & friends. Op de laatste zaterdag, 29 september, heeft Raymundo Jesse Voorn uitgenodigd om zijn ding te komen doen. Deze Dance4Life ambassadeur gaat als een speer, zowel met draaien als produceren. Deze zomer stond hij al op menig festival, zoals Pleasure Island, Streetparade Middelburg en Free Your Mind. En ook met Tettero gaat het erg goed. Deze organisator van Luxlife is o.a. resident bij de Haarlemse club Stalker en rockte pas nog het uitverkocht Loveland festival. Dj Danney zal deze avond de deLux zaal voor zijn rekening nemen.

Meer informatie, foto’s, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge vind je op www.escape.nl

Sundazz @ Escape Lounge & Studio elke zondag vanaf 2 september


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws