BNN zoekt nieuw dj talent

Partyscene Redactie | 30 augustus 2007
headlines

Lucien Foort gaat voor zijn programma Los op zoek naar nieuw dj-talent. Meld je nu aan.

Bij Los maak je als dj nu kans op eeuwige roem en misschien is het programma wel het juiste zetje in de goede richting voor je. Lucien Foort, die voor BNN op 3FM het dance programma Los presenteert, gaat daarvoor nu op zoek naar nieuw dj-talent. Dj’s in spé die goed kunnen scratchen, beatjugglen en vooral mixen kunnen vanaf nu via djcontest.bnn.nl hun beste mix insturen. Maak er een kick ass mix van, want je maakt kans op een plek in de finale van de contest.

zo ging het vroeger

Die finale vindt plaats op zaterdag 6 oktober, tijdens BED, de maandelijkse clubavond van BNN in Hotel Arena in Amsterdam. Uit de inzendingen zullen vijf finalisten geselecteerd worden, die in deze finale strijden om een exclusief optreden op BED in november. De winnende dj-set wordt ook nog eens gedraaid in Los en de winnaar krijgt een speciale dj-clinic van Lucien Foort. Natuurlijk zit Lucien zelf in de jury, maar ook Miljuschka Witzenhausen van TMF, dj Baggi Begovic en Leonieke Smit van 1Management jureren mee.

Wil jij mee doen? Stuur van voor 23 september je mix in naar BNN. Hoe dat precies moet kun je lezen op www.djcontest.bnn.nl.

Nog even opfrissen?

 

Los wordt iedere zaterdagnacht van 01.00 tot 06.00 uur uitgezonden op 3FM.

Check ook www.bnn.nl/los.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws