Alexander Technique in club Stalker

Partyscene Redactie | 29 augustus 2007
headlines

Alexander Technique, het maatje van Princess Superstar, komt aanstaande zaterdag rechtstreeks van het Meubelstukken festijn naar de Haarlemse club Stalker om hier zijn punktrash sound over het publiek te smijten.

Af en toe weet één van Holland’s oudste clubs te verrassen met een boeking van een artiest die je niet zo snel buiten de hoofdstad verwacht. Met Alexander Technique heeft Stalker weer het geluk om zo’n cutting edge naam naar het Haarlemse te halen. Alexander was al te bewonderen op ’s werelds grootste festivals, Rauw en zelfs op tv bij Top of the Pops. Hij vormt samen met Princess Superstar het collectief DJsAreNotRockstars.
Alexander Technique
Princess kennen we uit de fitness video clip Perfect Exceeder maar natuurlijk nog meer van haar laatste album My Machine. Alexander is haar support dj, productie partner en party animal eersteklas. Beiden komen uit New York, en dat hoor je ook direct terug in hun sound. Alexander’s sets bestaan uit dikke obscure vintage rock sounds, electro, hip hop instrumentals & 80’s geluiden. Lekker voortbordurend op de new Rave hype en zijn rock achtergrond dus. Zijn platen of beter gezegd mp3’s brengt hij uit op labels als Gigolo (dj Hell) en Eskimo (The Glimmers).

De Nederlandse afvaardiging op deze avond is Freddy Spool. De heer Spool maakt momenteel een stormachtige carrière door. Jarenlang ging hij de wereld over als fashionable partycrash artiest met als specialisatie pool parties. Heimwee zorgde ervoor dat hij terugkeerde naar zijn homebase en nu als nieuwe uitvalsbasis Haarlem/Amsterdam heeft gekozen. Na eerdere optredens op Luxlife in Patronaat en in Stalker is hij nu geboekt voor aanstaande zaterdag om Alexander in een gespreid bedje te ontvangen. Rocken tot je erbij neervalt met een smerige mix van baile funk, rock, house, new rave en 80’s electro dus zaterdag van 00.00-05.00 in Haarlem.

www.clubstalker.nl

Alexander in actie

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws