Het weekend (weekendtopic!)

Partyscene Redactie | 24 augustus 2007
headlines

Wie ben je?

Reeds bekend, maar nog maar een keertje!
Deejay Doubleyoubéé AKA Wesley Budding, vader van het weekeind topic hier op Partyscene.nl en geboren 25-06-1984 te Alphen a/d Rijn. PS op partyscene moest ik deejay en de é weglaten als profiel naam.

Ow en helemaal vergeten ik ben WII tennis master!

Wat ga je dit weekend doen?

20 % kans op regen het hele weekeinde door !! Dit gaat goed worden!


Vrijdag laatste facturen de deur uit doen. 's Avonds uit eten met een vriendinnetje, misschien nog even naar het strand (The Beginning @ Woodstock) en daarna door naar 11 voor MYMY van Playhouse. Roman Flügel draait er ook ben wel benieuwd wat die gaat doen! En hopelijk gooit Carsten Kleman er ook nog wat plaatjes op.


Zaterdag vrij weinig, hoorde dat de GZGers een eigen stukje bos op Mysteryland gekregen hadden en had stiekem wel willen kijken maar ja om daar nou een heel kaartje voor te kopen vond ik ook lichtelijk overdreven ;). Wel frisbeeën als het mooi weer is !


Zondag gaan we er weer eens flink tegen aan op Voltt met een beetje geluk dus gewoon buiten! Heb er zin in grote voordeel van het festival is natuurlijk dat je maar één locatie hebt en niks kan missen. Maandag wel weer naar werk dus afteren lijkt me niet verstandig......

Met wie ga je?

Wie zeker. Annette, Vincent, Ivy (familie van de beruchte fotograaf Eric!), en een maybe voor Gohan (Geesje & Johan). Verder zullen d'r wel behoorlijk wat bekenden rond hobbelen. Wubje is er natuurlijk ook bij wel wat later.

foto

Wat verwacht je er van?

Van de Playhouse label night verwacht ik eigenlijk het meest, lang niet gehoord MyMy en Roman Flügel. Hun nieuwe album is een lekkere wegdromer dus ben zeer benieuwd. Zal wel wat minder dansen worden en meer chillen en over Amsterdam uit kijken. Voltt wordt gewoon gezellig ! En ik ben heel benieuwd naar Samin !!

Wat nemen we mee en wat doen we aan?

Ik denk naar 11 gewoon de kleren die ik die op werk gedragen heb. Zaterdag sportief we gaan desnoods frisbee'en. Zondag afhankelijk van het weer maar in ieder geval een t-shirt :P.

Verder nemen we de usual weer mee:


Waterpistool
Telefoon
Misschien wel een matje om op te zitten

Dansschoenen
Huissleutels

Thanks Wesley! Wat gaat de rest doen dit weekend?

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws