Technolized

Partyscene Redactie | 23 augustus 2007
headlines

Technolized  is een nieuw concept in de HappyDayZZ. De kick off is op zaterdag 15 september.

De zomer is bijna voorbij, altijd een goed moment om met een nieuw concept te komen. Dat moeten ze bij de HappydayZZ in Culemborg ook gedacht hebben. Op zaterdag 15 september is dan de eerste editie van Technolized, een feest waar de dikste en vetste techno, minimal en tech/house centraal staan. Voor de 15e heeft de organisatie in ieder geval de nodige klappers in petto en de avond zal lopen van relaxte minimal naar klapperende techno.

daniela haverbeck

Technolized wordt geopend door Darko Esser. De man uit Nijmegen heeft de laatste jaren een kick ass cv opgebouwd en platen uitgebracht op onder meer het label Ovum van Josh Wink. Hij wordt opgevolgd door de Rotterdamse technotrots Secret Cinema. Hij is al door de wol geverfd en zal hier op zijn unieke manier zijn live set doen. Daarna is het de beurt aan Bart Skils om het tempo wat op te schroeven. Na anderhalf uur wordt het roer overgenomen door de Belgische technomeester Marco Bailey, wiens pompende sound de HappydayZZ zal laten schudden. De nacht wordt afgesloten door de Chileense Daniela Haverbeck. Deze schone bedient zich van de hardere techno en zal zeker de laatste voeten moeiteloos van de vloer krijgen.

De tweede zaal is het domein van de Nederlandse techno- en minimal. Felix Born opent de avond, waarna Roi Koch het roer met zijn pompende minimal omgooit. Vervolgens is het nog de beurt aan Mirno vs Detune en als laatste aan Mood Engineering. Vingerverf die hun creative geest in al meerdere clubs op het witte doek hebben gebracht, zullen ook vanavond zorgen voor de nodige visuele hoogstandjes. Het feest duurt van 23.00 tot 06.00 uur en kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 22,50 euro aan de deur.

Meer ook op www.happydayzz.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws