Beachvolleybal & Crocs

Partyscene Redactie | 12 augustus 2007
headlines

cro

Beachvolleybal is voor Crocs geen onbekend terrein, en deze relaxte opvallend felgekleurde, kunststof vrijetijdsschoenen wordt 'official footwear supplier' van het beachvolleybalteam Rebekka Kadijk / Merel Mooren op hun weg naar de Olympische Spelen in Beijing in 2008.

Rebekka Kadijk en Merel Mooren werden vorig jaar 2e op het Europees Kampioenschap Beachvolleybal en zijn al jaren Nederlands Kampioen. In het internationale circuit zijn de dames momenteel bezig om punten te verzamelen voor hun Olympische ticket. Ondanks tegenvallende resultaten op de afgelopen toernooien, als gevolg van een blessure, ligt het team nog goed op schema. Team Kadijk/Mooren maakt de meeste kans op deelname aan de Spelen ten opzichte van andere Nederlandse damesteams.

“Crocs zijn de zomerhit van dit moment en passen perfect bij een levensstijl die vrijheid, strand en sportiviteit uitstraalt,” verklaart marketing manager Barry Schmits van Crocs Benelux. “We ondersteunen Rebekka en Merel om hun Olympische ambities waar te maken. De weg naar Beijing is lang en kunnen ze het beste op Crocs lopen…”

Of het aan de Crocs ligt of niet, afgelopen weekend hebben ze weer gewonnen! We houden ze in de gaten.....

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws