Zet jezelf op de gastenlijst bij Amsterdam Marcanti!

Partyscene Redactie | 26 juli 2007
headlines

Afgelopen weekend beleefde Amsterdam Marcanti een knallende opening. Dit weekend is het weer raak.

Club AM heeft zich het afgelopen weekend met een knal in het Amsterdamse nachtleven gezet. Ook voor het komende weekend staan er weer veel grote namen op het programma en jij kunt daar bij zijn. Vrijdag zal de naam van de avond gedragen worden door “Phat Diva”. Deze avond is een mix van funky clubhouse, techno en electro. Top dj’s als Nathan Coles, Terry Francis en Kenny Larkin zullen de dansvloer in beweging zetten. Zaterdag is het de beurt aan “Catwalk”, een avond gericht op clubhouse met een vrouwelijk tintje. Dj Natarcia, Farly Jackmaster Funk, een van de grondleggers van de house, A.T.F.C en als klap op de vuurpeil het wereldbekende DJ team Freemasons staan achter de decks.

amsterdam marcanti

Amsterdam is met Amsterdam Marcanti dus met recht een hotspot rijker. De club opende het afgelopen weekend haar deuren. Met een gevierde restyling en een nieuw team creatievellingen achter de coulissen, is de klasse en het chique van de Marcanti in de vroegere jaren weer terug. Amsterdam Marcanti moet uitgroeien tot een sociale ontmoetingsplaats met zowel muziekstijlen als klassiek en jazz, maar ook stand-up comedy en andere podiumkunsten herleven in de nachtclub de ambiance van het oude Marcanti Theater. Je hoeft ook niet te betalen voor de garderobe en al helemaal niet voor het toilet. En: tussen 23.00 en 00.00 uur is er gratis champagne.

Kaarten kosten 20 euro per stuk, maar via Partyscene kun je je nu op de gastenlijst laten zetten bij Amsterdam Marcanti. Plaats jezelf op de gastenlijst met code 3445. Dat doe je op www.amsterdam-marcanti.com/partyscene.  

Meer info vind je op www.amsterdam-marcanti.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws