Vrijdag 3 augustus: Haarlem Ordinair!

Partyscene Redactie | 20 juli 2007
headlines

Haarlem Culinair, het jaarlijkse festival van de goede smaak. Enthousiaste culinaire adepten schuifelen op de Grote Markt in de enorme drukte van kraampje naar kraampje om alle aanwezige dranken en spijzen zich goed te laten smaken. Dit kan echter ook anders, want naast de goede smaak is er ook de wansmaak en ook die verdient een podium en een uitlaatklep!

Daarom presenteert het Short & Bald DJ Team in samenwerking met de Haarlemse club Stalker op vrijdag 3 augustus voor de tweede maal: Haarlem Ordinair. Een brute feestnacht waar je gewoon met je handen mag eten en de soep niet zo heet wordt gegeten als 'ie opgediend wordt. Het wordt wederom een verfijnd verkeerde avondmix van een 80s party, schlager festival, oldskool houseparty, kneuterige verjaardagsfuif en bruin café waar de gezelligheid gewoon letterlijk van de muren zal afdruipen.
fout van oud
Muzikaal gezien kan je twee kanten op bij deze ordi avond. Boven wordt er een hutspot aan verschillende muziekstijlen geserveerd. Beneden is het 'eten wat de pot schaft' met vette voor- en hoofdgerechten van Joost van Bellen en resident Sven, ondermeer wereldberoemd in Haarlem vanwege zijn eigen Haarlem Beeft avonden.

Joost van Bellen is duidelijk al jaren dé Nederlandse chefkok en bitterballen grootmeester. Hij is een van Stalkers favorieten en niet voor niks. Als sinds de jaren '80 verzorgt hij de muzikale aankleding van de meest uiteenlopende feesten. Concepten uit zijn koker zijn onder andere Club Filth, Speedfreaks en Rauw. Daarnaast heeft hij de vetste druipsnor van de hele partyscene, en dat vette geldt overigens ook voor zijn platencollectie. Ouwe disco staat gemoedelijk naast de nieuwste new rave en alle stijlen ertussen zijn ook in alle vormen in

zijn collectie te vinden.

Haarlem Ordinair

Boven staat het morsige gelegenheidsduo Short & Bald (aka Flexmeister F en DJ Amcor). Twee jongens die hun sporen verdiend hebben als organisator van feesten (zoals De Schillenhut), muziekjournalist/webredacteur en als deejay. Zij brengen een ratatouille van alles wat onder de noemer 'goed fout maar o zo lekker smaakt'. Verwacht een mengeling van Duitse schlagers, vieze rock, vergeten juweeltjes en al die foute nummers uit je jeugd waar je zulke goede herinneringen aan hebt en die je altijd stiekem zo dierbaar zijn gebleven. Er mag gedanst worden, en meebléren wordt ook gewaardeerd!
fout van oud
Stalker zal deze avond uiteraard omgetoverd worden tot de ultieme tempel van de wansmaak. Om er voor te zorgen dat ook het publiek zich flink uitslooft maak je met een zéér ordinaire outfit kans op een gratis lekker drankje. Dus trek je vergeelde Ausie uit de kast, doe je gouden ketting om en trek een slonzig hemd aan, maak dit geheel af met een nepsnor en je oude Swatch horloge en kom in stijl meefeesten. Voor de dames suggereren we blokhakken, plateauzolen, leren minirokjes en veel tijgerprint topjes. Je roze LA Gears, met gevlochten veters die je kocht in de tijd dat ze hot waren op het schoolplein, mogen natuurlijk ook aan.




Ook op minder vuige fuiven doet Joost wel eens zijn ding

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws