Partyscene Festival overzicht: Uitgelicht 6

Partyscene Redactie | 29 juni 2007
headlines

Komende zaterdag gaat het Awakenings Festival 2007 van start. Op 30 juni gaan de deuren om 10.30 uur ’s ochtends open om pas om middernacht weer dicht te gaan. In de tussenliggende uren zullen er in 4 area’s meer dan 35 dj’s en live acts optreden, waaronder Melon, Steve Rachmad, Cari Lekebusch, The Wighnomy Brothers, Richie Hawtin en Green Velvet.

AwakeningsHet festival, dat dit jaar voor de zevende keer wordt georganiseerd, is wederom helemaal uitverkocht. Eerder dit jaar was ook het feestelijke Awakeningsweekend ter ere van het tienjarig bestaan van organisator Monumental volledig uitverkocht.

Dit jaar wordt uitgebreid verslag gedaan van het Awakeningsfestival door radiozender 3FM, de alternatieve popsite 3voor12 en de festivalgangers zelf.

De festivalgangers en de thuisblijvers kunnen actief bijdragen aan de verslaggeving op een door 3voor12 voor Awakenings opgezette interactieve Mashup site. Deze mashup site maakt gebruikt van technieken als Twitter, Flickr, Jaiku, Buienradar en Google Earth en geeft daardoor een interactief en enerverend beeld van het festival. Tijdens het festival kunnen de bezoekers films, foto’s en berichten toevoegen, die dan vermengd worden met de recensies, interviews en sfeerverslagen die 3voor12 zelf al maakt op Awakenings.        

Het belooft een spetterende editie van Awakenings – in muzikale zin dan, want volgens de laatste berichten zal er weinig tot geen regen vallen. De weersverwachting belooft een temperatuur van zo’n 20 graden met flink wat zonuren.

Voor informatie en winacties van andere festivals check dan ons festivaloverzicht.

Sfeer Awakenings

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws