Partyscene Festival overzicht: Uitgelicht 5

Partyscene Redactie | 27 juni 2007
headlines

Ondanks het slechte weer van de afgelopen dagen kan het alleen nog maar beter worden. Zeker als zondag 1 juli Latin Village de temperatuur omhoog zal weten te stuwen.

Latin VillageAl sinds de eerste editie in 2005 staat Latin Village bekend om zijn swingende karakter en is daarmee niet meer weg te denken uit het Nederlandse festivalagenda. Ook dit jaar vindt het evenement plaats op recreatieterrein Spaarnwoude. Er zijn vijf podia, waar weer een keur aan latin en latin gerelateerde muziek te horen is. Zo is er een Strictly Salsa stage met verschillende live bands, maar komt er ook een latinhouse stage, een Favela Funk stage en een Latin Exlectic stage. Schudt die kont, neem een cocktail en ga ervoor.

Ondanks het grote terrein en de vele podia, heerst er op Latin Village een intieme en gezellige sfeer. Daarnaast zijn er verschillende workshops, waar iedereen de basis van Salsa kan leren. Voor gevorderden zijn er ook classes van de wereldwijd gerenommeerde Super Mario en Swin Guys. Met een breed assortiment van latin fusion food, een grote diversiteit aan goede hapjes en heerlijke cocktails is Latin Village een compleet outdoor event. Er is opnieuw een compilatie cd, bestaande uit drie cd’s gemixt door D-Rashid.

Latin Village is high heel friendly en regenbestendig. Ook in 2007 biedt het festival plaats aan meer dan tienduizend bezoekers, terwijl de gekozen opzet wederom een garantie zal zijn voor die zo gewaardeerde, intieme sfeer.

Belangrijke informatie:

  • De minimum leeftijd voor toegang tot het festival is 18 jaar.
  • Vanaf station Amsterdam-Sloterdijk brengt de Festival-Shuttlebus je in 10 minuten naar het festivalterrein, maar je kunt ook je auto parkeren op het parkeerterrein nabij het festivalterrein.
  • Er zijn voldoende kluisjes aanwezig en gratis toiletten.

Voor informatie en winacties van andere festivals check dan ons festivalsoverzicht.

Banner Latin Village

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws