Kerri Chandler in Amsterdam

Partyscene Redactie | 6 juni 2007
headlines

Zaterdag 30 juni is deephouse goeroe Kerri Chandler terug in ons land. Weinig artiesten bereiken wat deze man heeft neergezet in de afgelopen tientallen jaren.
Kerri Chandler
Deze zeer bekende en uit New York afkomstige dj & producer draait al vanaf zijn 13e jaar op feesten. En zijn eerste track produceerde hij reeds toen hij slechts 15 jaar oud was. Je kan wel zeggen dat hij er vroeg bij was. Zijn diepe liefde voor muziek is hem met de paplepel ingegoten, want zijn vader was ook dj, die voornamelijk garage draaide. Pa nam kleine Kerri dan ook vaak mee naar de clubs waar hij draaide.

Kerri wordt door velen gezien als een van de grondleggers van de deephouse sound. Hij runt zijn eigen Express Records label en bracht reeds in 1991 zijn eerste single SuperLover / Get It Off uit. Daarna scoorde hij bekende club hits als Bar A Thym en The Promise. Een ware house legende dus die samen met resident Raymundo de true house sound zal laten horen op zaterdag 30 juni tijdens Framebusters van 23.00-05.00. Entree is 17,- en meer info vindt je op www.escape.nl

Kerri Chandler - Bar A Thym

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws