Hairdo\'s for the summer

Partyscene Redactie | 5 juni 2007
headlines

Beeld: Robert van Ginkel Photography/ www.robertvanginkel.com

Haar dat je gezicht mooi omlijst, dat is dé trend voor mannen en vrouwen. Marco Langeveld, international artist Design Redken en eigenaar van beautysalon Ladida in Den Haag, over de nieuwste zomerkapsels.

Ladies

Om een nieuwe look voor 2007 te creëren is een aantal van de beste Redken-kappers in Londen bij elkaar gekomen. Uit deze ‘hair-brainstorm’ is de T-line ontstaan. Marco: “Het is een supervrouwelijk model, waarbij de bovenkant van je haar zo wordt geknipt dat het in een korte lok opzij valt. Daardoor komt je gezicht mooi naar voren.” En omdat de onderkant lang blijft, kun je er van alles mee doen. “Ideaal als je bijvoorbeeld wilt sporten, met dit model kun je nog steeds een paardenstaart maken. Je hebt het zo weer in model.” Kom maar op met die T-line!

Voor de vrouwen met krullen: ook hier gaat het om zo goed mogelijk je gezicht naar voren te laten komen. Hiervoor wordt het bovenste haargedeelte korter geknipt, zodat je  één recht geheel krijgt. Ook hier hebben ze in Londen goed op geoefend, dus krullebollen kunnen met een gerust hart naar de Redken-kapper!

Man

Voor mannen is de modetrend: kort – nog net geen stekeltjes – of juist een wat langer model, zoals op de foto. De out-of-bed look is uit, de trend gaat nu meer naar midnight: sophisticated en mooi gestyled. Dus geen warhoofd meer, maar een net verzorgd kapsel. En ja, ook bij de mannen is het haar zo geknipt dat alle aandacht op het gezicht wordt gericht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws