Grand opening Cineac

Partyscene Redactie | 31 mei 2007
headlines

Donderdag 7 juni is het zover. Dan wordt de nieuwe Amsterdamse club Cineac feestelijk geopend.

De geruchten gingen al een tijdje en er werd ook al gespeculeerd welke organisaties invulling aan de avonden zouden geven. Nu valt alles op z´n plaats voor de nieuwe uitgaansspot van Amsterdam. De toko werd een tijd geleden gekocht door mensen uit het nachtleven, onder wie Andy Martin, ook van The Mansion en The Zebra en dj Tiësto. Het gebouw is helemaal verbouwd en omgetoverd tot een restaurant/cocktailbar en club. De locatie kan ongeveer 1000 mensen herbergen en verschillende organisaties zullen er op vaste basis hun intrek in nemen.

rush en de clubkids in cineac

Chemistry heeft de eer om op donderdag 7 juni de grand opening te verzorgen. De organisatie neemt voortaan iedere donderdag de club over, gehost door The Clubkids. Chemistry wil van de donderdag een stoere, sexy en frisse nieuwe avond maken en is nu weer bijna terug aan het Rembrandtplein. De muzikale invulling van Rush 3000, want zo gaat de avond heten, is in handen van dj Victor Coral, één van de drijvende krachten achter Rush. De komende tijd zul je op deze avond niet alleen oude bekende dj´s voorbij zien komen, maar ook nieuw bekenden en talenten. Muzikaal zal de programmering ook breder zijn dan je tot nu toe van Rush gewend bent.

Helaas is de eerste avond, op 7 juni, alleen voor genodigden. Vanaf donderdag 14 juni is iedereen meer dan welkom op Rush 3000. Vrijdag 8 juni wordt voor het eerst het nieuwe concept Play gehouden in de Cineac. Ook een nieuwe clubavond, waarbij residentJaziah iedere week een andere dj uit zal nodigen.

Surf voor meer info naar www.theclubkids.nl of naar www.chemistry.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws