This Is™ goes Scheveningen!

Partyscene Redactie | 30 mei 2007
headlines

sanderkl

Cocktails, zonnebrillen, strand en nu nog een graadje of 25 en the summer can begin! Laten we hopen dat het weer inderdaad meewerkt want zondag 10 juni strijkt This Is™ The Beach samen met Sander kleinenberg en Remy neer bij Sapph Beach Club.

En je ziet het goed, want This Is™ laat Amsterdam even voor wat het is en verhuist naar het strand, Scheveningen wel te verstaan! Deze feesten zijn in de Amsterdamse Panama steevast uitverkocht door de indrukwekkende line up’s, de altijd goede sfeer en bovenal de muziek, namelijk House zoals House bedoeld is.

Met de Sapph Beach Club, de grootste strandtent van het Zwarte Pad  is This Is™ The Beach verzekerd van een goed locatie. De strandtent is zo supergroot dat als de zon niet schijnt er in plaats van buiten op het zonovergoten terras binnen en verdeeld over 2 grote zalen DJ’s achter de decks kruipen!

Tussen 17:00 en 00:00 zullen niemand minder dan Sander Kleinenberg, Remy, Muzikjunki, Fine Taste, Patch Park en Dan Sanders hun vetste zomerse klanken ten gehore brengen. Reden genoeg dus om je week op Zondag 10 juni in stijl af te sluiten op het strand om zo weer fris, fruitig en energiek aan de nieuwe week te beginnen!

In de voorverkoop zijn tickets €12,50 per stuk en ze zijn exclusief verkrijgbaar bij Beep! (www.beep.nl). Kaarten zijn ook aan de deur van Sapph Beach verkrijgbaar en kosten dan €17,50 per stuk. Daar de laatste editie al in de voorverkoop was uitverkocht lijkt het raadzaam je kaarten op tijd te bestellen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws