Benjamin Bates 4 Life

Partyscene Redactie | 8 mei 2007
headlines

Benjamin Bates heeft het nieuwe anthem gemaakt van Dance4Life voor 2007. Zijn nieuwe single On My Feet (This World Needs More…) is de opvolger van Dance4Life van Tiësto & Maxi Jazz.

cover on my feetThis World Needs More People Like You, de subtitel van On My Feet, is de perfecte slogan voor Dance4Life, die de de boodschap van de organisatie perfect uitdraagt. Het nummer heeft een heel hoog feel good gehalte en zingt lekker mee. Wessel van Eeden van Dance4Life was direct verkocht bij het horen van de single: ‘’De energie en positiviteit van dit nummer passen naadloos bij het gevoel dat wij met Dance4Life willen uitstralen!’’ Benjamin treedt in de voetsporen van Tiësto & Maxi Jazz, ie vorig jaar samen de 2de positie in de Nederlandse hitlijsten bereikte met de single Dance4Life.

Benjamin Bates is al vanaf het eerste moment bij Dance4Life betrokken. Geen gek idee dus, dat de Brabantse dj gestrikt is voor dit nieuwe anthem. Ambassadeur was hij echter nog niet. Maar vanwege zijn jarenlange steun en nu dus deze track, is hij nu ook officieel ambassadeur van de organisatie. On My Feet is vanaf vrijdag 11 mei overal verkrijgbaar, zowel op cd als per digitale download. De opbrengst gaat naar Dance4Life, die hiermee aidsprojecten van STOP AIDS NOW! ondersteunt. Beluister de track op de Myspace site van Benjamin.

Meer info vind je op www.dance4life.nl en op www.benjaminbates.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws