PUMP invites Yoshitoshi (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Prachtige modellen gaan de nieuwste creaties van verschillende ontwerpers tonen op de catwalk, gepaard met pompende beats van onder andere Dean Coleman en Don Diablo.

PUMP fashionnight invites YOSHITOSHI, noteer 25 mei maar vast in je agenda. Modeshows hebben vaak een saai karakter, hier wilt PUMP voor eens en altijd mee afrekenen. Verspreid over de avond tonen verschillende modellen de nieuwste creaties van diverse ontwerpers aan de bezoekers. De dansvloer wordt deels omgetoverd tot catwalk en uit de Yoshitoshi stal vliegt Dean Coleman over om het geheel onder passende tunes plaats te laten vinden. Denk goed na over je outfit, want fotografen liggen op de loer op vrijdag de 25e.

Voor velen is Dean Coleman niet meteen een naam die een belletje doet rinkelen. Bij het noemen van de naam: Yoshitoshi gaan de kerkklokken daarentegen harder luiden dan ooit. De heren van Deep Dish zijn de eigenaren van dit progressieve label. Dean heeft in zijn korte loopbaan al flink wat puike remixen op zijn cv staan. Voor o.a. Deep Dish, Erick Morillo, Harry Choo-Choo Romero, Roger Sanchez, Hernan Cattaneo, Josh Wink en Felix Da Housecat heeft Dean al een remix gemaakt en in de komende jaren kan men dan ook veel verwachten van hem. PUMP is dan ook zeer verheugd met de boeking van Coleman!

Over Don Diablo hoeven we niet veel meer te vertellen. Hij is ongetwijfeld een van de meest geboekte djs van dit moment. Op vrijwel alle grote (internationale) festivals heeft hij gestaan, om er maar een paar te noemen: Creamfields, Lowlands, Ministry of Sound, Godskitchen. Don past perfect in het verlengde van de avondwaarom? Hij is een dj die zichzelf altijd goed presenteert en hij houdt zich dan ook goed up to date met de meest recente mode hypes. Recentelijk is hij uitgeroepen tot meest sexy dj van Nederland en PUMP is het hier volledig mee eens.

Dean en Don zijn niet de enige djs die hun skills gaan tonen op deze avond. Platendraaiers als Sunnery James, Ryan Marciano, Kelly B en K-Fresh zorgen voor net dat beetje extra wat PUMP nodig heeft.
Nogmaals; trek je mooiste, beste en lekkerste outfit aan voordat je de auto/trein in stapt!

Tot vrijdag de 25e van mei @ PUMP invites YOSHITOSHI
Panama* Amsterdam



PUMP invites Yoshitoshi
Vrijdag 25 mei 2007
Line-up: Dean Coleman (US), Don Diablo, Ryan Marciano, Sunnery James, Kelly B, K-Fresh
Aanvang: 23:00 uur
Entrance: 15,-
Presale: 12,50,- (ex. fee) via www.aub.nl, www.beep.nl of Haarstudio Pu-ma (Gerard Doustraat 216, albert
Cuyp).

Panama* Nightclub
Oostelijke Handelskade 4
1019 BM Amsterdam
E-mail: [email]info@panama.nl[/email]

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws