Vijfde jaargang Camping Rotterdam

Partyscene Redactie | 7 mei 2007
headlines

Reserveer een VIP-tent!

De meest nostalgische stadscamping van Nederland viert deze zomer zijn vijfde verjaardag. Van 5 tot 9 juli staat het Rotterdamse Noordereiland even niet in het teken van prachtige herenhuizen, maar bouwvallige tentjes en caravans. Een enorme cast van professionele acteurs vervullen de typische campingfuncties.

Camping Rotterdam ligt vlak achter de WillemsbrugCamping Rotterdam huisvest alle elementen van een echte camping. Zo vind je er warme douches, propere toiletten, receptie, gezellige kantine, BBQ-plaatsen, terras met parasols, kinderbadjes, koud bier, een activiteitenteam, voetbalveld, postvakjes en mededelingenbord. Deze stadscamping gaat verder waar de gewone camping stopt. Je weet nooit wie je voor je hebt; is de bardame zichzelf of een beroemd actrice? Is de buurman in de tent naast je gewoon raar of staat hij ’s avonds ineens in de Feesttent een spetterend optreden weg te geven? Nadat je de hele dag ontspannende activiteiten hebt ondergaan, kun je ’s avonds helemaal los op het campingterrein.

De diehard campingfans komen voor de befaamde avonden, met onder meer bingo, karaoke, goochelshows, bekende artiesten, disco DJ’s. De Stille Disco van 433fm.com sluit de avond altijd af. Alle ochtenden worden de campinggasten weer klaargestoomd door de energie opwekkende ochtendgym van Miranda, oftewel Drillmaster M. De eerste grote band is inmiddels geboekt voor de vrijdagavond (6 juli), namelijk CQMD (Ceux Qui Marchent Debout). Deze funkband weet het publiek op aanstekelijke wijze aan het dansen te krijgen. De formatie geeft overigens altijd een kleine afterparty in de kleedkamer, of in dit geval legertent.

Caravans en tenten op Camping RotterdamVaste gasten van Camping Rotterdam kunnen nu via de website stemmen op hun favoriete programmaonderdeel van de afgelopen vier jaar. En natuurlijk kan er geboekt worden. Vanaf 15 euro is er al een tentplek te reserveren. Een volledig ingerichte VIP-tent, met waanzinnig uitzicht over de skyline van Rotterdam (vanaf 65 euro pp), behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de feestvarkens die dit evenement niet willen missen, maar toch echt liever in hun eigen bed slapen, is het terrein ook geopend.

Camping Rotterdam  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws