Sneakerz in het Paard van Troje (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Maar eerst staat er zondag 6 mei nog een dijk van een Sneakerz editie op het programma! Dit is tevens de n na laatste in het Paard van Troje voordat de zomerstop begint! Dus nog twee edities lang kan je nog even goed laten zien hoe het dak eraf gerockt moet worden op de beats van de aller-allerbeste Nederlandse djs... In de main hall staan ditmaal voor je klaar; Roy el Kei, Funkerman en Lucin Foort.

De avond zal geopend worden door de uit Zwolle afkomstige Roy el Kei. Dit jonge aanstormende talent trok eind vorig jaar de aandacht van Sneakerz organisatie tijdens zijn set op Absolutely Stereo in Off Corso alwaar hij de jaarlijkse dj contest wist te winnen. Ook stond hij zomaar ineens op Flockers in het Gelredome en Villa Achterwerk in Off Corso. Met recht een aanstormend talent dus. Ook op het productievlak is hij actief, zo zal je op 6 mei kunnen luisteren naar zijn allereerste housetrack!

Funkerman begon zijn carrire als hiphop en r&b dj. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in een platenzaak en als A&R manager voor een paar platenlabels, kwam hij veel te weten over de muziek industrie. Met zijn geweldige gevoel voor goede muziek en zijn down-to-earth persoonlijkheid, probeert hij nu als dj het verschil te maken. Tegenwoordig is hij positief verslaafd aan het maken
van top tracks en runt samen met ondermeer Fedde le Grand een eigen platen label, Flamingo Recordings.



Lucin Foort is al sinds begin jaren 90 bekend in binnen- en buitenland. Met zijn megahit Quadraphonia uit 1990 scoorde hij over heel de wereld en is sindsdien niet meer weg te denken uit de mondiale dancescene. Tegenwoordig is Lucin regelmatig te horen op bekende en spraakmakende feesten zoals Sneakerz in Panama, Smile in Off Corso en uiteraard wekelijks op BNN met zijn radioshow Los.

Haar vocalen zijn opzwepend, herkenbaar en geven de mensen net het laatste zetje naar een hoger level. MC Lady Bee is op dit moment n van de meest gevraagde mc's in de garage, urban n house scene. Als masters of ceremony weet ze in ieder geval net zoals de Sneakerz djs de handjes in de lucht te krijgen.

Ook de overige twee van de bende van ellende, Billy the Klit en William Shagspeare, zullen natuurlijk weer aanwezig zijn om in het kleine zaaltje van het Paard voor gelazer te zorgen! Dit keer ontvangen zij als gast Original.

DJ Original is op 16-jarige leeftijd begonnen met het draaien van platen. Zijn eerste gig was in zijn woonplaats Almere in Club Theatercaf. Maar pas toen hij DJ KID ontmoette begon zijn carrire echt. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. In 1999 richtte DJ Original samen met DJ Kid the Royal Team op. In 2002 was de groep compleet door komst van DJ Flava. Samen met the Royal Team heeft DJ Original een aardige CV opgebouwd. Met zijn laidback houding en zijn liefde voor muziek is hij een van de meest geliefde en gerespecteerde dj's in de eclectische scene.

Wat heeft Sneakez, behalve top djs en uitzinnig publiek, nog meer te bieden? Uiteraard zijn de kappers van Parucci aanwezig om de bezoekers gratis en voor niks te voorzien van een hippe trendy zomercoupe. Ook op het grote podium zal weer voldoende te zien zijn. Waren het vorige maand de onnavolgbaar goede capriolen van de breakdancers die de zaal deden exploderen, 6 mei zullen de entertainers van Entertainment Matters ook zeker weer opvallende verrassingen in petto hebben om het publiek visueel te vermaken.

De entreekaarten zijn voor 12,00 euro in de voorverkoop te halen bij de dagkassa van het Paard, Rhythm Import en via www.beep.nl. Meer info over Sneakerz kan je vinden op www.sneakerz.nl.


SNEAKERZ
Zondag 6 Mei
19.00 01.00 uur

Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag
www.sneakerz.nl / www.paard.nl

Main Hall: Lucien Foort, Funkerman, Roy el Kei, MC Lady Bee
Studio: Billy the Klit, William Shagspeare, Original

Entree: vvk 12,00 / deur 15,00
Voorverkoop via www.beep.nl, Rhythm Import Den Haag en dagkassa van Paard van Troje.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws