Punk Paradise

Partyscene Redactie | 26 april 2007
headlines

Laten we eens even lekker rellen in die brave housescene. Even die punkmentaliteit er in gooien. Skinny Jeans, big ass sneak’s en leather jackets mogen op 16 mei weer in het Paard in Den Haag.

zo moet het dusVaak zie je op feesten mensen met shirts van Ramones of AC/DC rondlopen. De helft van de dragers heeft vast geen benul wie die bands zijn, maar het ziet er nou eenmaal stoer uit. Op  woensdag 16 mei mag je in ieder geval weer even legaal met dit soort shirts rondlopen, want dan bestormt Punk Paradise het Paard van Troje in Den Haag. Smalle en strakke broeken, afgetrapte gympies en lederen jassen zijn dan de standaard. En vergeet vooral niet om even naar de kapper te gaan om die hanekam er nou eindelijk eens te laten komen.

Punk is van oorsprong niet zozeer een muziekstroming maar een houding, waar punk muziek bij hoort. De in de zeventiger jaren ontstane term punk symboliseert een stroming binnen de Briste jongerencultuur. Het ‘tuig’ van de straat heeft het individu als belangrijkste bestaansovertuiging en heeft lak aan voorname ideologieën. De anti-mentaliteit die met name tot uiting komt in de strijd voor onafhankelijkheid staat bol van onorthodoxe expressie. Wie even een uitlaatklep zoek kan zich uitdossen voor dit punky feest.

Het kan dan ook niet anders dan dat Punk Paradise begint met scheurende gitaren en loeiende drums, voor de gelegenheid verzorgt door Jamie Westland en Spike van rockgroep Di-rect. Dan volgen de beats van Lucien Foort, Billy The Klit, Stef Vrolijk, Wiliam Shagspeare, D.E.F., Gino Gisberto en David Wagemaker. Een stuk minder punk, maar vast ook erg lekker.

      

Surf voor meer info naar www.paard.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws