Techfever Queensday cancelled

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ondanks dat we de vergunning reeds geruime tijd binnen hadden heeft de Gemeente Amsterdam het evenement onlangs ingeschaald als een groter evenement dan waar in eerste instantie de vergunning voor was afgegeven. Deze hogere inschaling brengt aanzienlijk hogere kosten met zich mee in o.a. beveiliging en EHBO.

We zijn een ambitieuze organisatie, maar we zijn ook een jonge- en beginnende organisatie die de middelen grotendeels uit eigen zak moeten betalen. We hebben er lang en uitgebreid over gesproken met elkaar de afgelopen dagen (ook met de Gemeente), maar het financile risico is te groot geworden en de tijd om dit risico nog te dichten is helaas te kort geworden.


Cancelled

We balen er gigantisch van dat we nu niet waar kunnen maken wat we voor ogen hadden. Het spijt ons dan ook oprecht dat wij jullie zo kort voor tijd moeten teleurstellen met dit bericht.

Ondanks alles laten we ons niet uit het veld slaan. Wij leren van dit jaar en hopen zo gauw mogelijk terug te komen met andere evenementen. En we gaan ons voor de volle 100% inzetten om een Techfever Queensday-versie voor 2008 te organiseren en te laten slagen.

Techfever crew

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws