Fedde, Skitzo en MC Gee maken een Koninklijke Exxellent

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Los met die tent op de superopzwepende beats van Fedde Le Grand! Met als dikke plus erbij: Lucien Foort, Skitzofrenix, Sidney Samson en de bezielende, betoverende leiding van MC Gee. Het is de hoogste tijd voor Exxellent Queensnight, op zondag 29 april.

Was ze geen aanstaande koningin geweest, dan had Maxima wellicht zelf nog wel willen komen, want van haar is bekend dat ze wel houdt van zwoele housesounds. En dan zit ze goed bij de onnavolgbare Fedde le Grand. Hij is het overtuigende bewijs dat je moet blijven geloven in jezelf, en dat het dan zomaar kan losgaan. Met zijn monsterhit Put your hands up 4 Detroit, is hij plotseling vaker in het vliegtuig te vinden dan in Nederland. En dat terwijl hij zelf (naar eigen zeggen) nog nooit in Detroit is geweest. In The Matrixx was hij al wel, en dat was de afgelopen keren ook goed te merken: deze jongen draait de scheuren in de muren, en daar wil je bij zijn. Dit is de kans om hem weer heel even in Nederland aan het werk te zien, en dat nog wel op deze lekkere editie van Exxellent!

Exxellent is altijd al een nacht geweest waar sfeer en trendy publiek hand in hand gaan, en er is haast niets extras voor nodig om van Exxellent een buitengewoon feest te maken. Maar als MC Gee langs komt, is er totaal geen ruimte voor maar n spatje rust. Deze energiebom uit Engeland is n van de weinigen die zich met recht Master of Ceremony mag noemen. De uit Engeland afkomstige MC Gee nam jarenlang op Tenerife de microfoon ter hand, voordat hij de overstap naar Nederland waagde. Maar daar maakte hij dan ook in korte tijd naam in de hoofdstedelijke house-garage- en drum n bass scene, waar hij in elke club zijn stemgeluid al wel eens heeft laten horen. Daarna volgde zon beetje elk groot festival. In The Matrixx is hij zeer goed op zijn plaats tijdens deze oranje editie van Exxellent.



Voor de rest kan het kort en bondig: Skitzofrenixx komt doen wat het een eerdere editie van Exxellent (Sidney Samson showcase) ook al zo fraai deed: een bijzondere platenkeuze combineren met een vette show achter die befaamde Matrixx decks. Waarbij assistentie wordt ingevlogen door Matrixx-resident Sidney Samson himself. Lucien Foort laat zijn wilde haren wapperen als vanouds om er dikke plaat na dikke plaat in te pompen. Al met al een explosieve cocktail: Fedde, Lucien, Skitzo, Sidney en MC Gee..... Wie in oranje wil komen, dat mag. Maar hey, daar gaat het niet om op deze befaamde clubnacht. Dit is Exxellent. En dat gaat helemaal om wie jij bent, niet om je oranjegevoel, maar om je clubgevoel.

Sunday 29 th of April
Doors open from 22.00 till 05.00
Entrance 15,- (doorsale only)
Age 20+

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws