Traffic On Tour met Deetron, Marcel Dettmann en David Labeij

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Doornroosje won vorig jaar de uitreiking voor beste Nachttempel van Nederland en behoort dan ook tot de favoriete clubs van menige binnen- en buitenlandse artiest. Ook ditmaal belooft het een avond van jewelste te worden, met niemand minder dan Deetron, Marcel Dettman en David Labeij in de headlines.

In de Grote Zaal staat een technoheld van allure paraat voor een spectaculaire drie-deck-marathon. De uit Zwitserland afkomstige Deetron is er n van de oude stempel, iemand die in zijn platenkeus naar Detroit neigt en qua mixtechnieken nog het dichtst bij Stockholm ligt. Met zijn vijfentwintig jaren is hij al een oudgediende in het deejaycircuit. Lange tijd liet Deetron weinig van zich horen, maar met zijn vorig jaar verschenen debuutalbum Twisted zette hij zichzelf weer helemaal op de kaart. Niets dan aanstekelijke techno sierde deze langspeler, die door de critici warm werd ontvangen.



Daarnaast maakt Panoramabar-resident en rijzende ster aan het Duitse technofirmament Marcel Dettmann zijn Nederlandse debuut. Wie Dettmanns eerste flirts met het producerschap heeft gehoord platen als Shena, Lets Do It en Dawning moet toegeven dat de buzz terecht is. Hij zou zo maar eens de erfgenaam van Maurizio kunnen zijn met zijn Basic Channel achtige sounds. De Grote Zaal wordt bijgestaan door residents Bart Skils en Lauhaus, die met hun brede technogeluid de juiste toon zetten voor een enerverend avondje Traffic.

In de Kleine Zaal is het Boris Werner die de voeten van de vloer krijgt. Zijn solorelease op Remote Area, samen met Lauhaus, was een schot in de roos. Legeres stond wekenlang bovenaan de charts van downloadsites, platenzaken en artiesten. Maar als deejay komt Werner nog het beste tot zijn recht.. De immer voorstuwende grooves die hij ten gehore brengt kunnen werkelijk iedere dansvloer tot een deinende massa maken. Hij wordt hierin bijgestaan door een ander kopstuk van de 100 % Pure Intacto Remote Area familie. Samen met Lauhaus vormt David Labeij het producersduo Polder. Labeijs solo-liveset is er n waarmee hij menige zaal heeft platgekregen.

Maar ook de regionale technohelden zijn op Traffic On Tour vertegenwoordigd. Ranz Und Tanz, echte naam Yasin Engwer, is in de omgeving van Nijmegen een bekend gezicht. Op feesten als Die Lokomotive en Planet Rose brengt hij zijn eigenzinnige technosounds aan een almaar groeiende fanbase ten gehore. Samen met de keur aan binnen- en buitenlandse artiesten zorgen de artiesten van de Kleine Zaal voor een onvergetelijke avond in wat door de kenners soms gekscherend Detroit a/d Waal wordt genoemd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws