Odeon trekt door

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Divers, fashionable, stijlvol, ontspannen en authentiek Amsterdams!

1 april
Zo brengen we fashion & style op de eerste van april. Het gloednieuwe kledinglabel Leger des Stijls lanceert zichzelf op met een unieke combinatie van gebruikte kleding en nieuwe stukken.
Lucky Charmes, Gilton Franklin, Ramon Rive & MC Choral verzorgen de muzikale aankleding van deze avond.
8 april
De zondag daaropvolgend staat geheel in het teken van de Turkse cultuur met artiesten als D- Rashid, Can Hatipoglu en Silence. Ben je genteresseerd in de Turkse cultuur en heb je zin in een feestje kom dan langs op Cazzgir.
15 april
Zondag 15 april nemen we je mee naar the good old days. De mensen van New Jack City brengen New Jack Classics, een avond vol heerlijke swingbeat op een manier zoals je het nog nooit gehoord hebt.
22 april
Meer fashion, lifestyle and music in de Odeon op de 22e, geheel verzorgd door de mannen van Kakkers-produkties. En kakkers weten van aanpakken. Ze nemen onder meer Jeroenski, Marnix, Don Diablo & Jip Deluxe om het weekend passend af te sluiten.
29 april
Het weekend mag dan afgesloten zijn, de maand april is natuurlijk niet ten einde zonder ht feest ter ere van de koningin. Om de dag goed te beginnen is er een goede nacht(rust?) nodig. Odeon biedt onderdak aan Mal Borrowed & Frei Bauwerker, de schijfrijders, en zij gaan vreemd. Ga jij al vreemd?

April in Odeon geeft je dus reden te meer om elk weekend stijlvol af te sluiten met fashion, lifestyle, swingbeat en natuurlijk heerlijke muziek. Dus kom van de bank en ontmoet interessante mensen op een ontspannen manier op de zondag in Odeon.

Voor meer informatie over Odeon: www.odeonamsterdam.nl

Zondag 1 April: Froggystyle www.legerdesstijls.nl
Zondag 8 April: Cazzgir www.cazzgir.nl
Zondag 15 April: New Jack Classic www.newjack.nl
Zondag 22 April: Kakkers www.kakkers-producties.nl
Queensnight!
Zondag 29 April: Schijfrijders gaan Vreemd www.schijfrijders.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws