Dance Valley 2007

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Alles wijst er echter op dat dit getal louter geluk en vreugde zal brengen. Na twee opeenvolgende dubbeledities in 2006 en 2005 vindt er dit jaar geen Dance Valley The Weekender plaats, maar keert het oerfestival te Spaarnwoude terug in haar oorspronkelijke vorm. De komende aflevering is daarom enerzijds een reis naar de begintijd van het buitenevenement, maar vooral het vertrekpunt naar een nieuwe toekomst. Zoals de trouwe Dance Valley-ganger al vanaf 1995 gewend is, is de programmering ook dit jaar weer even divers als spraakmakend als altijd, en staan er 135 optredende artiesten op het programma. Met in totaal vijftien areas is de opzet van het festival groter dan ooit en zijn er een handvol fantastische nieuwe areas aan het festival toegevoegd. Het grootste verschil met voorafgaande jaren is echter het feit dat Dance Valley 2007 een geweldig thema meekrijgt dat iedereen zal aanspreken: CIRCUS!

Dance Valley Festival 2007 is dit jaar het feestelijke decor van een groots opgezet circus, waarvan de vijftien verschillende areas thematisch gezien allemaal een andere invulling krijgen. Natuurlijk is het bont gekleurde en gemleerde Dance Valley publiek zelf n van de hoofdattracties van het festival, maar op 14 juli zullen alle registers op het gebied van show en entertainment worden opengetrokken. Het thema wordt op vele manieren genterpreteerd en uitgewerkt, en Dance Valley 2007 wordt dan ook een unieke mix van alle denkbare circusvormen. Dance Valley Festival wordt omgetoverd tot een muzikaal pretpark vol vermaak, humor, spanning, sensatie en verrassingen. Het sensationele dance-circus bevat op 14 juli uit circussen en freakshows van een eeuw verleden, traditionele circussen met acrobatiek en jongleurs, eigentijdse circussen, modern theater, alternatief straattheater en futuristische illusionistenshows. Verwacht een bizar muzikaal circus waar acrobatiek, humor, kunst, techniek, performance art, licht, visuals, vuurwerk en choreografie n vloeiend geheel vormen.



Dance Valley Festival 2007 vindt dit jaar plaats in het weekend van 14 juli. Voor meer informatie: www.udc.nl & www.dancevalley.com.

PRESALE INFORMATION Price: 62.50 euro

NETHERLANDS: Tickets available at Ticketbox and all the usual presale addresses www.ticketbox.nl

E-Tickets: www.udc.nl / www.dancevalley.com

UNITED KINGDOM & THE REST OF THE WORLD: www.ticketbank.co.uk / Phone +44 1702345050 / info@ticketbank.co.uk / www.radicalescapes.info

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws