Nieuwe clubavond: Little Sexmachine

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Little Sexmachine is geinspireerd door de bayle funk feesten in de krottenwijken van Rio en Sao Paolo, de smerige booty feesten in downtown Miami, de nieuwe up tempo sound uit Baltimore, het andere geluid van het toonaangevende Ed Bangers label uit Parijs en alles wat daar tussen ligt. Bayle Funk, Blacktro, Baltimore, Booty & Bass & Bangers.... Een veel zwartere sound dan het hippe rock&rave geluid van bijvoorbeeld Rauw en veel moderner, frisser en opzwepender dan de doorsnee afgelikte schoolplein-boterham die urban heet.

Little Sexmachine is energiek en opzwepend, vuig en ruig, vol van humor en tropische geiligheid, kleurrijk, tolerant en vooral een goed feestje. En er moet vooral gedanst gaan worden: schuddend als een jonge dril pudding en schurend op de grond als een krolse kat. Dress code: multi color en horny as hell. U bent gewaarschuwd.

Verwacht voorlopig iedere editie resident dj Mr. Wix (Senor Wix) met discodinosaurus Joost van Bellen (Joao de Belem) en Wannabeastar (Wanna-be-una-estrella), ondersteund door de woorden waterval van MC Lyrical Tie (MC Lyrical Tienho). Buiten deze volle Amsterdamse line up is er elke keer weer een live optreden of buitenlandse gast dj, een tacky decor en wat feestelijke randverschijnselen om de stemming te verhogen. Gast op deze allereerste Little Sexmachine is niemand minder dan Krazy Baldhead van Ed Bangers uit Parijs, die live zal improviseren met zijn ultieme zware bassen en futuristische franse friekie fratsen.

De eerste Little Sexmachine vindt plaats op paaszondag, daarna zal Little Sexmachine eens in de maand verhuizen naar nog te bepalen data. Het verlanglijstje voor gast-artiesten is al lang: Deize Tigrona (Brazilie), The Loconuts (Miami), Daniel Haaksman (Berlijn), Tati Quebra Barraco aka Boladona (Brazilie), Radioclit (Londen), Phiiiilippe (Seattle), Uffie (Parijs), Sandrino (Rio de Janeiro) en nog veel meer. Daarover binnenkort meer nieuws.



Little Sexmachine
Zondag 8 april
Flex Bar Pazzanistraat 1 Westergasfabriek

Djs:
Mr. Wix, Joost van Bellen, Wannabeastar, Mc Lyrical Tie

Live:
Krazy Baldhead (Fr)
22.00u-Laat!

Entree 10,- .Voorverkoop bij: Concerto Utrechtsestraat 52-60 en Zipper Huidenstraat 7.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws