Blacklist High-Tec Slaves

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zwart zodat zegeviering zondag zin heeft. Want zo zondig op zwart zaad zitten is op zijn zaterdag zeker een terugkerende zinvolle zwartbeleving!

Na het succes van de Total Eclipse kan Heerhugowaard zijn borst nat maken voor een nieuwe editie, waarbij de verslavingsgraad hoog opgevoerd wordt! De duisternis hult op zaterdag 31 maart de Waerdse Tempel met een leren deken van hitte, verslavingwekkende beats en lustopwekkende elementen. Zet al je verwachtingen op zwart in!

Blacklist, be a High-Tec Slave
Van zwart naar duister en weer terug: Blacklist houdt Heerhugowaard in zijn greep! De kracht van Blacklist is sterk, dus buig en laat het genot ook jou tot high tec slaaf bekronen. Raak in de ban van de Slavinnen en hun sensueel leer; gevaar voor verslaving wijkt niet! Voeg je bij de leden van Blacklist en beleef het genot van een High-Tec Slave Betreden op eigen risico!

Blacklist, be a Slave for
Verduister je zondes en ga ongedwongen los in n van de twee veelbelovende zalen. Daar waar de zon niet schijnt geniet jij van oorverdovende mixes van: grootheld Chuckie, house-icon Lucien Foort n skilltalent Dunca de la Funk! Laat je verrassen door Off The Wall, die elke beat visueel projecteert op levensgrote beeldschermen. Ook MC Ambush zal met zijn vocalen je in de greep houden!
Tot slot laten de eclectische sounds van Gilton Franklin en Wood Nox de tweede zaal op zijn voegen schudden en bewijzen zij te beschikken over de gave jou vast te ketenen in hun domein. Wees bereid op knallende High-tec dreunende Beats per minute!

Blacklist, Slave for a Ticket
Zweet zwart en onthoud dat de voorgaande edities totaal uitverkocht waren, dus zorg dat jouw tickets geen zondaars zorg zijn! Tickets zijn voor 12,50 te krijgen bij de grote Postkantoren, Free record Shops, Vvv en Gwk kantoren. Check www.black-list.nl



BE PREPARED, COME IN STYLE, COME IN BLACK & SILVER AND DARE TO BECOME A MEMBER OF THE BLACKLIST...

Blacklist High-Tec Slaves

Datum: Zaterdag 31 Maart
Artists: Chuckie, Lucien Foort, Dunca de la Funk, Gilton Franklin, Wood Nox,
Off The Wall, MC Ambush
Locatie: Waerdse Tempel Heerhugowaard - http://www.waerdsetempel.nl
Showtime: 22.00 5.00u
Voorverkoop: 12,50 ex. Fee
Online: www.ticketmaster.nl
Telefonisch: 0900-3001250 (45ct.p.m)
Website: www.black-list.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws