Nominaties Nachttempel 2007 bekend

Partyscene Redactie | 13 maart 2007
headlines

Wat is dit jaar de beste club van Nederland. Vorig jaar ging Doornroosje uit Nijmegen met de eer aan de haal. De nominaties zijn zojuist bekend gemaakt en de stembussen zijn weer geopend.

Nieuwe Revu gaat dit jaar voor de vierde keer op zoek naar de beste club van Nederland. Inmiddels is er een voorselectie gemaakt door middel van een enquête onder een kleine 100 absolute kenners van de uitgaansscene en het uitgaanspubliek kan nu zijn voorkeur uitspreken. Het publiek heeft dan ook de beslissende stem. Je kunt vanaf vandaag stemmen op je favoriete club. Dat kan op de website www.nachttempel.nl of per sms. Je kunt je stem uitbrengen tot en met 28 maart.

nachttempel 2007

De volgende clubs zijn genomineerd:

11, Amsterdam

Doornroosje, Nijmegen

Effenaar, Eindhoven

Off_Corso, Rotterdam

Paard van Troje, Den Haag

Panama, Amsterdam

Patronaat, Haarlem

Winkel van Sinkel, Utrecht

Op dinsdag 3 april wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnende club ontvangt niet alleen de felbegeerde award, maar ook een geldbedrag van 15.000 euro. Daarmee mag de club de overwinning vieren en het Nachttempelfeest 2007 organiseren. Met de jaarlijkse prijs wil Nieuwe Revu een positieve bijdrage leveren aan de waardering en kwaliteit van het uitgaansleven in Nederland.

Meer info vind je op www.nachttempel.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws