Sensation White binnen twee uur uitverkocht

Partyscene Redactie | 12 maart 2007
headlines

Programma over twee weken bekend

Sensation White, op 7 juli in de Amsterdam Arena, is afgelopen zaterdag binnen twee uur uitverkocht. Dat is drie uur sneller dan vorig jaar. Er zijn circa 40.000 kaartjes over de toonbank gegaan, toegangsbewijzen van de zwarte Sensation-variant niet meegerekend.

Op diverse fora gonst het van de geruchten dat niet het grote publiek, maar louche handelaren grote partijen kaarten hebben opgekochtHet call centre van Ticketonline was afgelopen zaterdag tussen 10:00 en 12:00 onbereikbaar en de website had een record aantal bezoekers. Sensation White in de Amsterdam ArenA, dat jaarlijks 40.000 in het wit geklede bezoekers trekt, was dan ook binnen een mum van tijd uitverkocht.

Op diverse fora gonst het van de geruchten dat niet het grote publiek, maar louche handelaren grote partijen kaarten hebben opgekocht. Dat kwam tijdens voorgaande jaren al op grote schaal voor, waardoor in sommige gevallen wel het viervoudige voor een kaartje is betaald.

Over twee weken maakt organisator ID&T het programma bekend. Het thema, vorig jaar Dreams, blijft een verrassing tot het moment dat de bezoekers de voetbaltempel van Ajax betreden.

Sensation White

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws