Tresor @ Twstd

Partyscene Redactie | 1 maart 2007
headlines

Tresor heeft na lange tijd weer een eigen locatie in Berlijn. De legendarische technoclub leeft. Huis dj’s Kriek en Dry komen de sfeer van Tresor op 10 maart neerzetten in Amsterdam.

tresor vs twstdOp zaterdag 10 maart doet Tresor On Tour het Amsterdamse dj café Twstd aan. Het is alweer lang geleden dat het geluid van de Berlijnse club in ons land uit de speakers knalde en nu is het dus bijna weer zover. Dj’s Kriek en Dry, allebei Head Quarter dj’s van Tresor, zullen hun rauwe en energieke Oost-Duitse techno beats ten gehore komen brengen. Berlijn vs Amserdam.

Kriek staat vooral bekend om zijn rauwe, technisch hoogstaande industriële sets. Exclusief voor Twstd heeft de man beloofd met iets speciaals op de proppen te komen. Dus als je wilt weten wat dat is, zorg dan dat je er bij bent. Ook komt de Duitse dj binnenkort met een nieuwe mix cd op Tresor Records, dus mocht je het missen… De avond wordt compleet gemaakt door de minimale en duistere beats van Dry. Support is er nog in de vorm van Dax & Clockwork van Electronation. Het feest barst los om middernacht en naar Berlijnse traditie blijft Twstd de hele nacht open en sluit niet zoals gewend de deuren om 05.00 uur. Tot 02.00 uur is de entrée gratis, daar 5 euro.  

Check voor meer info www.twstd.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws