Nieuwe club in Amsterdam?

Partyscene Redactie | 28 februari 2007
headlines

De redactie ontving deze week een persbericht over een nieuwe club, Paris genaamd.
Parijs
Te lezen valt: ‘Paris is de nieuwste aanwinst op het gebied van uitgaan in Amsterdam. Gevestigd in een nieuw pand aan de Wagenstraat opent deze locatie vanaf vrijdag 9 maart 2007 haar deuren voor een ieder die een stukje kwaliteit en onderscheid mist in de huidige clubcultuur in Amsterdam. 

De club biedt ruimte aan 650 bezoekers en bestaat uit één grote zaal met balkon welke tevens functioneert als dansgedeelte en cocktailbar. Daarnaast is er nog een tweede verdieping, waardoor het mogelijk is twee verschillende sounds op één avond aan te bieden. Paris wil zich qua programmering gaan richten op house en retro dj’s, aangevuld met live muzikanten, vocalisten en entertainment. Tevens zal er ruimte komen voor vj’s, art en visuals. 

Er is voor de naam Paris gekozen omdat we de warmte, romantiek en het nachtclub gevoel, die de Franse hoofdstad herbergt, volledig terug willen laten komen in de inrichting van de club. Over alle verdiepingen is gebruik gemaakt van organisch donker materiaal, afgewisseld met warme rode tinten, te zien op o.a. de banken en wanden.

Vrijdag 9 maart wordt Club Paris feestelijk geopend en zullen van 23.00 tot 05.00 de volgende artiesten hier invulling aan geven: Brian S (Chemistry), Jaziah  (Sinners, Rush), Jama (Supperclub, Rain), Wassili (Escape), J-Harlem (Loveland, Panama), Saxy Mr.S on Sax en special performance by Ramana Magic.’

De locatie is Wagenstraat 5 – 1017 CZ – Amsterdam, en de site is ook online: www.clubdeparis.nl, al is daar nog weinig te ontdekken. Wij zijn benieuwd! Mocht je vragen hebben, mail Jim at info@clubdeparis.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws