Carl Craig vanavond in Paradiso

Partyscene Redactie | 16 februari 2007
headlines

Wie vanavond nog niets te doen heeft en van techno houdt doet er goed aan naar Paradiso te gaan. Daar staat niemand minder dan technolegende Carl Craig achter de draaitafels.

Het is lang geleden, maar Para 3000 is terug. De clubavond begon ooit in 1998 als Paradisco2000, maar werd al snel omgetoverd tot Paradisco3000. Het evenement is een platform voor elektronische dansmuziek in de breedste zin van het woord en de muziek gaat dan ook van klassieke house en techno tot nieuwe stromingen in hiphop en new jazz. Als het maar funky en dansbaar is. Vanavond is er weer lekker ouderwetsch Para 3000 met als hoofdgast de meester van de Detroit techno: Carl Craig.

carl craig

Carl Craig is een van de pioniers van de Detroit techno, samen met zijn vrienden Derrick May, Kevin Saunderson en Juan Atkins. De dj en producer blinkt nog steeds uit in vernieuwing en experiment. Zijn tracks zijn nog steeds magistraal en dansbaar als het maar kan. Met projecten als Paperclip People, 69 en Innerzone Orchestra was hij in het verleden altijd lichtjaren vooruit op zijn tijdgenoten en nog steeds deelt hij de lakens uit. Vanavond beklimt hij opnieuw het podium van Paradiso om op zeker een memorabele dj-set neer te zetten. Hij wordt bijgestaan door San Proper en Antal van Rush Hour. In de kleine zaal meer experimentele geluiden, met onder meer Rush Hour dj’s Cinnaman en Tom Trago en het Nederlandse debuut van Flying Lotus, een opkomende techno-hiphop artiest uit Californië.

Meer info vind je op www.rushhour.nl.    

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws