Marco V @ Panama

Partyscene Redactie | 14 februari 2007
headlines

Marco V staat meer in het buitenland dan in eigen land. Op zaterdag 24 februari draait hij in ieder geval weer in zijn thuisland en staat hij op Armada@Panama presents Marco V.

marco vMet zijn laatste compilatie album Combi:Nations:II leverde Marco Verkuylen a.k.a. Marco V weer een vet visitekaartje af. Nou heeft de Brabander op zich geen visitekaartje nodig, want hij gaat al als een speer, maar voor thuis of in de auto is het een ideale cd. Zijn eigen V-Sound komt er in ieder geval weer volop op naar voren. Marco stijl. Wat dat nou precies is, daar weet haast niemand de vinger op te leggen. Techno, electrohouse, progressive. Het komt allemaal voorbij en nog veel meer ook. Daarnaast heeft de dj een flinke waslijst hits en remixen op zijn naam staan en eind vorig jaar eindigde hij als 18e in de DJ Mag Top 100. Niet voor niets wordt hij dan ook ‘the DJ’s DJ’ genoemd.

Van het Armada front komt Perry O’ Neil. De Nederlandse producer bouwt aan een sound die inzit tussen house, progressive en trance. Onlangs is zijn laatste EP op Remy's 68 label gereleased  en Armada verwacht voor hem nog een grote toekomst. De studio is omgetoverd tot Famous area, waar Mischa Daniels en ElSandro achter de decks staan. Komend voorjaar wordt zijn hit Take Me Higher opnieuw uitgebracht, met vocalen van een Britse zangeres.

Kaarten kosten 17,50 euro ex fee in de voorverkoop en 20 euro aan de deur. Het feest begint om 22.00 uur.  

 

Meer info vind je op www.armadaevents.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws