Nieuwe single Boy George

Partyscene Redactie | 1 februari 2007
headlines

Boy George is het nog niet verleerd. De zanger en dj heeft een nieuwe single gemaakt samen met Amanda Ghost. In Nederland wordt het nummer uitgebracht door Absolute Music.

time machine hoesTime Machine is de eerste commerciële release van Boy George in ruim acht jaar. De zanger heeft de track geschreven samen met Amanda Ghost. Het is een donker, episch en emotioneel duet geworden en Boy George lijkt er in ieder geval weer een hit mee te pakken te hebben. En dat werd wel weer eens tijd, want op muziekaal gebied had het icoon uit de jaren 80, die met zijn vorige band Culture Club aan de lopende band hits scoorde, al lang niets meer van zich laten horen.

Naast de originele versie zijn er ook een aantal remixen gemaakt, onder meer door Crazy Dog, en wie de cd-single koop kan zelfs een eigen remix maken, met de speciaal bijgeleverde software. De videoclip is door de zanger zelf geregisseerd. Boy George presenteert zijn nieuwe single in Nederland morgen op Absolute Music, waar hij tevens een dj-set zal verzorgen. Want hij is niet alleen zanger, maar houdt er tegenwoordig ook een carrière als dj in Amerika en Engeland op na. Hij is verantwoordelijk voor verschillende producties en mix cd's op labels als Ministry of Sound en Renaissance. De man draait zelden in Nederland, dus het is zeker de moeite waard een kijkje te nemen. Ook Booka Shade en Trentemøller komen optreden.

Videoclip Time Machine

 

Meer info vind je op www.iamboygeorge.com en www.absolute-music.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws