Armada Night in Westergasfabriek

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 31 maart 2007 zal het dak van de omgebouwde steenkolenfabriek uit 1883 een hele avond op springen staan met misschien wel de meest verassende line up in de nog jonge geschiedenis van Armada.
ARMIN VAN BUUREN, Edison winnaar en huidige nummer 2 DJ van de wereld, zal hier een avond draaien samen met Grammy Award winnaar en DJ van het beste live act duo in de wereld; Ali "Dubfire" Shirazinia ofwel DEEP DISHS DUBFIRE!



Met deze line up en locatie belooft dit al vroeg in het jaar een hoogtepuntje voor de Nederlandse Dance scne in 2007 te worden. Met een ruimte van 2500 m2 waar ruim 3000 man van 22:00 tot 06:00 een avond helemaal los kunnen gaan kan het natuurlijk al bijna niet mis.

Voor Armin is dit eveneens een primeur. Hij heeft zo ongeveer in elke toonaangevende club ter wereld gestaan maar nog nooit eerder was hij in de Westergasfabriek te bewonderen. Ook de in Washington D.C. woonachtige Ali Dubfire is door de jaren heen wel wat gewent geraakt maar ook voor hem wordt dit zijn debuut in de Westergasfabriek.

Ticketverkoop is nu begonnen op armadaevents.com , ticketbox en bij alle bekende voorverkoopadressen!!

Armada Night
Westergasfabriek, Gashouder, Haarlemmerweg 8-10, Amsterdam
Open 22:00 06:00
Presale: 35 euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws