Eigen Mening Eerst

Partyscene Redactie | 30 januari 2007
headlines

Eigen Mening Eerst is een initiatief om de meningsvorming in Nederland te stimuleren. Er is een enquête geweest en op donderdag 1 februari wordt er een eindfeest gegeven in Studio 80 in Amsterdam.

eigen mening eerstHet doel van de website www.eigenmeningeerst.nl was om bezoekers beter te laten nadenken en hen te stimuleren een mening te vormen. Dat zou te weinig gedaan worden in Nederland. Eigen Mening Eerst stelde bezoekers van 15 november 2006 tot 15 januari 2007 de vraag: als je een onderwerp op de maatschappelijke agenda mocht plaatsen, wat zou dat dan zijn? Ruim 2600 bezoekers lieten een mening achter en nog eens 64.000 mensen brachten hun stem hierop uit. In totaal bezochten ruim 140.000 mensen de site.  

Voor de initiatiefnemers XS4All was de site een succes te noemen. Reden temeer om het project in real life af te sluiten met een Eigen Mening Feest. Het programma is een directe vertaling van het concept en draait volledig om eigenzinnigheid en eigen mening. Deelnemers op het feest zijn onder meer presentatrice Sophie Hilbrand, rapper Def P en muzikant Murth Mossel. Don Diablo komt een speciale dj-set doen. Het feest is gratis toegankelijk, maar je moet wel even van tevoren kaarten bestellen. Dat kan op de site van Eigen Mening Eerst. Het feest vindt donderdag 1 februari plaats in Studio 80 in Amsterdam en het begint om 20.00 uur.

Meer info vind je op www.eigenmeningeerst.nl.    

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws