Berlijnse top-DJ en producer Phonique (Dessous, Berlin) te gast bij 360

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Phonique staat, met zijn brede muzikale visie en zijn emotionele, groovy sound, al lang op het verlanglijstje van 360 en van 11!

Toen Erlend ye in 2004 met zijn editie uit de populaire DJ Kicks reeks een van de meest spraakmakende compilaties van dat jaar neerzette, wisten maar weinig mensen dat niemand minder dan Phonique verantwoordelijk was voor de DJ-mix zelf. Dit was nog maar het begin van een succesvolle samenwerking tussen Michael Vater (aka Phonique) en ye. De afgelopen jaren volgden talloze live optredens met Phonique, die achter de draaitafels een pompende soundtrack neerzette, en Erlend, die met zijn onmiskenbare stem erop los improviseerde. Hun single For the Time Being op Steve Bugs label Dessous is een meesterwerk. House die recht uit het hart komt. Als soloartiest scoorde Phonique in 2004 met zijn single The Red Dress (feat. Die Elfen) een absolute wereldhit en was hij, samen met artiesten als Tiefschwarz en Ivan Smagghe, mede verantwoordelijk voor de sound van dat moment. Sindsdien is het alleen maar bergopwaarts gegaan. Releases op onder andere Cocoon, Crosstown Rebels en Moodmusic zijn het bewijs.



Over 360
Deze maandelijkse avond wordt gehost door de 360 djs Patrice Bumel en Nuno dos Santos. Omdat Nuno na een druk jaar van een welverdiende zonvakantie geniet, neemt Patrice deze keer de warm-up alleen voor zijn rekening. Zoals altijd worden bezoekers weer op een splinternieuwe mix-cd getrakteerd - ook te downloaden op www.360-music.org.
De 360 filosofie is dansmuziek zonder de tunnelvisie van heersende trends. geen aanelkaarknoping van hedendaagse hits maar een avondvullende soundtrack van sophisticated, vaak zeldzame tracks en geluidssporen met als rode draad emotie, groove, dansbaarheid. Geen dj fastfood maar volwassen kwaliteitsmuziek voor de liefhebber en een renaissance van het echte clubgevoel - spanning, uitdaging, verrassing.

Vrijdag_26 januari
360
DJs Phonique (Dessous, Berlin), Nuno dos Santos, Patrice Bamel
OPEN WOUND videoperformance by Arnout Hulskamp
Entre 12 euro | 11_ben_je_zelf pashouders 10 euro
[urlwww.dessous-recordings.com[/url]
www.360-music.org

11 | restaurant_bar_club
Oosterdokskade 3-5
1011 AD Amsterdam
T 020 - 625.59.99

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws