Famous @ Odeon

Partyscene Redactie | 18 januari 2007
headlines

Famous is de succesvolle clubavond van Armada. De eerste editie van dit jaar vindt plaats op vrijdag 2 februari in de nieuwe locatie: Odeon in Amsterdam.

famous flyerTot en met vorig jaar vond Famous iedere maand plaats in Panama in Amsterdam, maar met ingang van 2007 is gekozen voor een nieuwe locatie: Odeon in Amsterdam. Het feest zal daar voortaan iedere eerste vrijdag van de maand plaatsvinden. Wie bekomen is van kerst, oud en nieuw en de eerste stappen in het nieuwe jaar, kan zich op vrijdag 2 februari tijdens de kick off van Famous weer eens ouderwets uitleven op energieke beats.

Vanzelfsprekend is Famous resident Mischa Daniëls van de partij. Met zijn vrouw vriendelijke sound heeft de Nederlandse dj al vele dansvloeren doen kolken en zal dat op Famous niet nalaten weer te doen. Maar niet alleen in ons land is de dj populair, want mede door een serie hits staat hij internationaal ook hoog aangeschreven. Op deze eerste editie wordt Mischa bijgestaan door DJ Franklin, die ook een uiterst dansbare sound heeft. Maak je op voor een nieuw jaar Famous, vol lekkere muziek en een gezellige sfeer.

 

Partyscene mag 4x2 gastenlijstplekken weggeven voor dit feest. Winnen doe je hier.

Kijk voor meer info op www.armadaevents.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws