Convertible ook naar Rotterdam

Partyscene Redactie | 18 januari 2007
headlines

Convertible, het jaarlijkse clubfeest van ID&T in de Amsterdamse Passenger Terminal, gaat nu ook naar Rotterdam. De eerste editie daar vindt plaats op 24 maart.

van nelle fabriekDe laatste editie van Convertible vond plaats op 18 november in de Passenger Terminal in Amsterdam. Het succesvolle feest, met als thema Rock en met artiesten als Bodyrockers, Fedde le Grand, Jesse Voorn en Marnix, was opnieuw uitverkocht. Reden genoeg voor organisator ID&T om het een stapje verder te nemen. Convertible wordt namelijk op 24 maart voor het eerst ook in Rotterdam gehouden, meldt ID&T. Locatie wordt de Van Nelle Ontwerpfabriek, die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot een exclusieve club in Japanse stijl. Het thema is dan ook Welcome to Tokyo.

De Van Nelle fabriek heeft plaats voor 3000 bezoekers en volgens de organisatie dus de ideale plek om de Rotterdamse Convertible te organiseren. Ook hier zal er veel aandacht zijn voor de aankleding en de sfeer. Het is nog niet bekend wie er op komen treden. De line-up wordt later deze maand pas bekend gemaakt. De voorverkoop van het feest begint op zaterdag 27 januari.  

Check voor meer info http://convertible.id-t.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws