Hip Hop Hoera: Represent Agency

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dat hiphop de laatste jaren enorm aan populariteit heeft toegenomen, is ook 1Management niet ontgaan. Dit heeft onlangs geleid tot het ontstaan van een nieuwe divisie binnen 1Management genaamd Represent Agency, gericht op de hiphop cultuur in de breedste zin van het woord.



Represent Agency
De nieuwe divisie maakt gebruik van 1Managements jarenlange ervaring in het vertegenwoordigen van artiesten, wat op operationeel niveau van grote waarde is. Represent Agency vertegenwoordigt artiesten met productie- en draaistijlen als hiphop maar ook funk, soul, reggae en (de scherpe rand van) dancehall.

Het is Represent Agency gelukt om n van de pioniers van de Nederlandse hiphop scene binnen te halen, namelijk de legendary DJ Knowhow. Ook DJ DNS & DJ Daze zijn vol trots toegevoegd aan het rooster van Represent Agency. Aan de website van de nieuwe divisie wordt momenteel hard gewerkt, maar voor meer informatie over deze artiesten zie alvast: www.allstardjacademy.nl. De organisatie is tevens in onderhandeling met nieuw talent en andere artiesten die zichzelf al hebben bewezen binnen de hiphop scene.

Daarnaast gaat Represent Agency zich bezighouden met het bedenken, opzetten, uitvoeren en/of ondersteunen van hiphop concepten. Het partyrockende concept Shit is Bangin' (met deejays DNS, Dejavu, Dizz & EZD) is daar het eerste voorbeeld van. Je voelt t zodra die funk erin zit. Die funk waar je niet omheen kunt. Kippenvel. Rauwe shit. Slicke shit. Maakt niet uit. Ondergronds of bovengronds, die shit komt overal vandaan. Voel t. Shit is Bangin. Meer info: www.shitisbangin.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws