Sneakerz Muzik

Partyscene Redactie | 16 januari 2007
headlines

Het concept van Sneakerz lijkt een niet te stoppen trein. De feesten lopen goed en het nieuwe paradepaartje moet het eigen platenlabel Sneakerz Muzik worden, voor jonge talenten, en gelijknamige feesten.

Laat de nieuwe generatie producers opstaan. Start je computer op, zet je hardware aan, ga er lekker voor zitten en jas er een nieuwe dansvloerkraker uit. Die stuur je dan natuurlijk naar Sneakerz Muzik, dat zich namelijk volledig richt op een nieuwe generatie producers die Nederland op dit moment rijk is. Daar kun jij dus ook bij horen.

sneakerz muzik logo

Sneakerz Muzik ligt in het verlengde van het clubconcept Sneakerz. De achterliggende gedachte is daar dat nieuw talent een kans gegeven moet worden, waarbij ze hulp krijgen van de gevestigde orde van de housescene. Volgens de organisatie komt de jongste generatie houseproducers te weinig aan bod, vandaar dat Sneakerz Muzik helemaal in dat teken staat. Jonge producers krijgen de kans hun tracks uit te brengen op het Sneakerz Muzik label, waarvoor een samenwerking is aangegaan tussen 1Management en platenmaatschappij Spinnin.

Een aantal nieuwe producers staat al te trappelen. Zo kun je dit jaar releases van producers als Youri Donatz, Skitzofrenix, Groovenatics, Madskillz, Funkerman, Baggi Begovic en Philip Young verwachten op het nieuwe platenlabel. De eerste release is van Youri Donatz, die zijn nummer That Chicago Song uitgebracht ziet worden. De track verscheen al op de Duitse compilatie Top of de Clubs, vol 33. Sneakerz Muzik is overigens niet alleen een label, maar onder hetzelfde concept gaan in 2007 ook feesten gegeven worden door het hele land. Op deze feesten zullen de Sneakerz Muzik artiesten achter de decks staan.

Meer info vind je op www.sneakerzmuzik.nl.       

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws