Super Sunday 2 Year Anniversary Festival

Partyscene Redactie | 15 januari 2007
headlines

Ook in Utrecht doen zondagavondfeestjes het goed. Super Sunday, elke laatste zondag van de maand in de Monza, is hier het meest succesvolle exponent van. Op 25 februari viert Super Sunday het tweejarige bestaan. Dit keer niet in Club Monza, maar in de Central Studios te Utrecht.

Roog en Erick zijn ook aanwezigWat ooit begon als een feestje uit onvrede over de hedendaagse clubavonden, is uitgegroeid tot een waardig clubevenement op elke laatste zondag van de maand. Alle grote Nederlandse house-dj's hebben er de afgelopen twee jaar hun plaatjes gedraaid.

Tijdens Super Sunday two year anniversary festival wordt flink uitgepakt met veel dj's, verdeeld over twee zalen. En daar het een heus festival behelst, duurt deze supereditie zes uur 's avonds tot vier uur 's nachts.

Omdat Club Monza beperkt is in haar zaalcapaciteit, heeft de organisatie voor deze keer een andere festivallocatie gevonden. De Central Studios, gelegen in hartje Utrecht, biedt ruimte aan drieduizend man. Deze oude TV-studios is een unicum om als feestlocatie te gebruiken. In de Main-room zullen bekende mannen als Roog, Erick E, Don Diablo en Fedde Le Grand garant staan voor een op en top partysfeer. In de Ballroom wordt de new-style met de snelle skills vertegenwoordigd door hedendaagse helden als Chuckie en Sidney Samson.

  • Main Room: Roog, Erick E, Fedde le Grand, Don Diablo, Laidback Luke, Jip deluxe, Melvin Reese, Moony, Greed 'n pride, Mc Dice
  • Ball Room: Chuckie, Sidney Samson, Gregor Salto, D-Rashid, Rishi Romero, Dynamite, Bono, Mc Roga
  • Central Studio Utrecht
  • 25 februari 2007
  • 18.00-04.00 uur
  • € 25 (excl. fee) via Ticketbox

Meer info check Super Sunday

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws