Rush @ Off_Corso (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vrijdag 19 januari kan Houseliefhebbend en Hiphoppend Rotterdam weer helemaal los gaan zoals het hoort in het weekend. Met een bonte stoet van artiesten als Don Diablo, Victor Coral, Brian S, The Flexican, Cream, Joey Showie en MC Madd Son moet dat ook zeker geen problemen gaan opleveren!

Een nieuw jaar brengt een nieuwe ronde en nieuwe kansen. Daarom: RUSH 010 op elke 3e vrijdag in de OFF_Corso! Ook al rommelt het in het uitgaansleven van Rotterdam, - tijdelijke sluiting Maassilo/ Now&Wow, sluiting Club Rotterdam, afbranding partycentrum - er zijn genoeg lichtpuntjes voor de uitgaansstad: de nieuwe club Herr Zimmerman is een ware aanwinst voor de diversiteit in het uitgaansleven en RUSH verhuist terug van zaterdag naar vrijdag. De Off_Corso is de laatste tijd sowieso goed bezig door binnen de eigen deuren diverse muziekstromingen te programmeren. Genoeg redenen om alsnog goed los te gaan in Rotterdam partyland!

Vooral 19 januari is een goede datum om de bus,tram, taxi, trein, fiets of de benenwagen te pakken richting de Kruiskade. RUSH is dan voor het eerst in 2007 in d havenstad van Nederland om te gaan knallen als nooit tevoren. RUSH is dan in de Off_Corso met haar sterkste opstelling: Don Diablo, Victor Coral en Brian S.
Don Diablo (ambassadeur van Dance4Life) heeft een meer dan succesvol jaar achter de rug. Hij scoorde grote hits en was hij niet te zien op muziekzender TMF, dan was hij wel op The Box of MTV met zijn videoclips. Het multitalent van RUSH heeft dit jaar dan ook verscheidene awards dit jaar gewonnen. Samen met Brian S en Victor Coral en een optreden van de modellen van Joey Elgersma, vormt Don Diablo het ideale RUSH-team om te scoren bij des Nederlands uitgaanspubliek.

Echter, bij RUSH 010 is de Hiphopzaal minstens zo belangrijk als de Raw Urban Sexy House-zaal. Want in deze zaal gaat het altijd minstens zo hard los. Misschien komt door de knusse setting van de (verbouwde) lounge, maar waarschijnlijk door de muziek en het publiek wat daar op af komt. The Flexican (Flinke Namen en Bumaye) en DJ Cream (SFFRMKRS en BNN) zorgen er samen met MC Madd Son elke maand weer voor dat de muziek in de lounge van OFF_Corso langer door mag gaan dan de grote zaal!

Koop het kaartje voor RUSH vrijdag 19 januari in OFF_Corso, Rotterdam op de Chemistry website! Zo ben je altijd verzekerd dat je niet voor een uitverkochte deur staat, dat je niet in de rij hoeft te staan en dat je voordeliger uit bent.

Vrijdag 19 januari: RUSH @ Off_Corso
Line-up: Don Diablo, Victor Coral, Brian S, The Flexican, Cream, MC Madd Son
Locatie: Off_Corso, Kruiskade 22, Rotterdam
Tijd: 23:00 05:00
Prijs: 10,- (vvk) 15,- (deur)

Voorverkoop info:
Chemistry: Online via www.chemistry.nl
Ticketbox: Via alle ticketbox outlets, call center 0900-9393 en www.ticketbox.nl
AUB: AUB ticketshop, Leidseplein. 0900-0191, kosten 0,40 euro per minuut. www.aub.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws