House boekingsburo stort zich op urban

Partyscene Redactie | 10 januari 2007
headlines

1Management, het boekingskantoor dat o.a. mede Sneakerz organiseert, stort zich op de urban met hun nieuwe divisie Represent.
hiphophoera!
Het op house georiënteerde 1Management is opgericht in 1998 als een samenwerkingsverband tussen Party Planners van Dick Leijen en Onestar Music van Erick Eerdhuizen, beter bekend als Erick E. Door middel van Represent Agency wordt nu ook de brug gemaakt naar de hiphop wereld.

Want dat hiphop de laatste jaren enorm aan populariteit heeft toegenomen en dus ‘dikke doekoe’ kan opleveren, is ook 1Management niet ontgaan. Daarom is er op Sneakerz ook altijd een urban zaal aanwezig, waar het trio van Gelazer vaak aanwezig is met hun eclectische feestje.

De nieuwe divisie maakt gebruik van de aanwezige ervaring in het vertegenwoordigen van artiesten, wat op operationeel niveau van grote waarde is. Represent Agency vertegenwoordigt artiesten met productie- en draaistijlen als hiphop maar ook funk, soul, reggae en (de ‘scherpe’ rand van) dancehall: oftewel urban.

Dj’s als Knowhow, DNS en Daze zijn al toegevoegd aan de stal, en de organisatie is tevens in onderhandeling met nieuw talent en andere artiesten die zichzelf al hebben bewezen binnen de hiphop scene. Daarnaast gaat Represent zich bezighouden met het bedenken, opzetten, uitvoeren en/of ondersteunen van hiphop concepten. Het partyrockende concept Shit is Bangin' (met deejays DNS, Dejavu, Dizz & EZD) is daar het eerste voorbeeld van.

Voor meer informatie check www.1management.nl en www.representagency.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws