Freaky Friday

Partyscene Redactie | 9 januari 2007
headlines

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan, dus ook tijd voor de eerste editie van Freaky Friday in 2007. Die vindt vrijdag 12 januari plaats in The Mansion in Amsterdam.

freaky friday flyerFreaky Friday is in 2006 uitgegroeid tot een succesvolle avond, die dit jaar dus een even zo goed vervolg moet krijgen. De organisatie zegt heel wat in petto te hebben en gaat van start met een reeks speciale edities. De aftrap wordt gegeven op vrijdag 12 januari. Nieuw is dat het eclectische gedeelte nu boven plaats vindt. Sta dus niet vreemd te kijken vrijdag als je beneden wat anders hoort dan je gewend bent.

Gasten tijdens deze eerste editie van het nieuwe jaar zijn DJ Mel en Melly Mel. Nee, geen familie. Mel is de helft van het dvd-dj duo Off The Wall en gaat voor de verandering eens alleen met beats aan de slag, waarbij hij zich zal bedienen van de nodige scratches. Hij wordt in de bovenzaal bijgestaan door resident K-Fresh, die de zaal zal opwarmen met zijn r&b en hiphop uit de jaren negentig, en Jay-B, inmiddels ook geen onbekende meer in de eclectische scene. Beneden zal Melly Mel op zijn manier het publiek vermaken met zijn house beats en de nieuwste platen. Verder zijn ook La Nina, de house-resident van Freaky Friday. Op naar een nieuw freaky jaar.

Partyscene mag 3x2 gastenlijstplekken weggeven. Die kun je hier winnen.   

  

Meer info vind je op www.freakyfriday.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws