Orkapot - Dancelab

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 20 januari bijt Rick Angel als gastheer de spits af door de eerste Orkapot van 2007 in Dynamo neer te zetten. Een tegendraads feest met een eigenzinnige line-up zoals we van Orkapot morgen verwachten!

Orkapot is een initiatief van enkele bekende Eindhovense DJs om weer eens op speurtocht te gaan in muziek. Net even dat andere plaatje, toch eens kijken wat die doet. Bij Orkapot kan het, omdat ze weten waar het publiek voor komt; voor de muziek! n voor de gezelligheid natuurlijk. Omdat de DJ weet dat er doorgewinterde liefhebbers voor zijn neus staan, die al menige beat en break verteerd hebben, kan hij ze verrassen. Aangenaam verrassen welteverstaan.

Tijdens deze Dancelab-editie voert Orkapot je mee naar werelden van de gasten van Rick Angel. Laat je zo door Marq (MQ) trakteren op lekkere Bossche Bassen, de Techno-specialiteit uit zijn stad. Deze lekkernij bestaat uit Techno in zijn puurste vorm en is voer voor een energieke, dynamische dansvloer. ZiX (Dommelvalei) laat de muziek het woord voeren terwijl je meegesleurd wordt door de Dommelvalei langs electronische velden en malende Techno-stromen. Zorg dat je deze gids hier niet kwijtraakt, want hij dendert in razend tempo voort door dit donderende dal. De muzikale belevingswereld van de live-act Beauxfleurs (Rohformat) ziet er weer een stuk abstracter uit. Hun dansbare geluid heeft sinds begin jaren 90 een evolutie ondergaan tot een subtiel gelaagde en energieke vorm van Techno, waarbij de echte liefhebber zijn hart kan ophalen. Rick Angel (Zodiak Commune) zal zijn eigenzinnige plaatjes tot een energieke en bruisende Techno cocktail weten te mengen. Zijn pompende beats brengen je in extase en laten je ondertussen alle hoeken van de zaal zien.

In de Chill Out kun je je oren even hun welverdiende rust geven met de hypnotiserende en hallucinerende geluiden van ElChi (Adapter), een trip door machineparken, sterrennevels en wollige wolkenvelden. Vergeet je trommelvlies ook niet even te trakteren op de melancholische soundscapes van Psycholution (Adapter) en de vervreemdende geluiden van Lamot (Zodiak Commune, Adapter), die je je oren laten spitsen. Casper (Adapter) heft de achtergebleven ruis op met ultrasone Electronics en Ambint tonen.

Kaarten kosten 7.50 Euro en zijn verkrijgbaar bij de locatie zelf. Vroege vogels kunnen voor middernacht voor slechts 5 Euro naar binnen.



TITLE:
Orkapot - Dancelab

DATUM:
20 januari 2007

LINE-UP:
Techno

Marq (MQ)
ZiX (Dommelvalei)
Beauxfleurs LIVE (Rohformat)
Rick Angel (Zodiak Commune)

Chill Out
Casper (Adapter)
ElChi (Adapter)
Lamot (Adapter, Zodiak Commune)
Live: Psycholution (Adapter)

LOCATIE:
Dynamo , Catharinaplein 21 , Eindhoven

TIJD:
22.00-04.00

INFO:
www.orkapot.nl

TICKETS:
Kaarten kosten 7.50 Euro en zijn verkrijgbaar bij de locatie zelf! Vroege vogels kunnen voor middernacht voor slechts 5 Euro naar binnen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws