VJ-en op het Rembrandtplein?

Partyscene Redactie | 5 januari 2007
headlines

Sinds 3 weken heeft het Rembrandtplein het grootste videoscherm van Europa: maar liefst 114 vierkante meter aan leds. En jouw film kan erop vertoond worden!
Het beruchte scherm op het Rembrandtplein
Het scherm hangt aan de gevel van Escape waar vroeger het beroemde Peter Stuivesant reclamebord hing. Het Rembrandtplein is nu vergelijkbaar geworden met beroemde pleinen in andere wereldsteden zoals Londen en New York waar ook grote LED-schermen hangen. Naast reclame uitingen en meer kunstzinnige beelden biedt het scherm ook de mogelijkheid de veiligheid in het uitgaansgebied te verbeteren. Het scherm krijgt namelijk een calamiteitenfunctie voor politie en brandweer. Mochten zich ergens problemen voordoen, dan kan de politie of brandweer via het scherm mensen waarschuwen. Maar je zou ook kunnen denken aan preventieve waarschuwingen, bijvoorbeeld op dagen als Koninginnedag.

Videokunstenaars kunnen nu hun leukste filmpjes over Amsterdam in gaan zenden. De leukste inzendingen zullen op dit scherm van 15m x 7,6m vertoond worden. Een ideaal podium dus om je naamsbekendheid te vergroten. Wat te doen:

  • Zet je video op YouTube en geef je film de tags ‘rembrandtscherm’ en ‘mediamatic’.
  • Mail vervolgens de link naar je film naar scherm@mediamatic.net met als onderwerp: Rembrandtscherm (Bouke)


Vermeld verder in je mail je naam, de titel van de film, lengte, en de bestandsnaam/URL ervan. Houd er rekening mee dat het scherm alléén beeld en géén geluid afspeelt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws