A State Of Slam FM

Partyscene Redactie | 4 januari 2007
headlines

Armin van Buuren verhuisde met zijn radioprogramma al naar verschillende radiozenders. Bij Slam FM heeft de dj nu een nieuw onderkomen gevonden.

armin van buurenEerst bij ID&T radio, daarna bij Fresh FM en nu op Slam FM. Vanaf vrijdag 6 april is Armin van Buuren te horen op deze radiozender, met zijn radioprogramma A State Of Trance. De dj zal de show iedere vrijdagavond presenteren tussen 22.00 en 24.00 uur. Armin zelf is enthousiast over de overstap. “Ik vind het fantastisch om voor hét jongerenradiostation van Nederland te gaan werken. 'A State of Trance' wordt al jaren wereldwijd door vele radiostations uitgezonden en speciaal voor SLAM!FM maken we een Nederlandse versie van het programma. Ik blijf toch een Nederlander.”   

Het gaat sowieso goed met het radioprogramma. Het is razend populair en al lang niet meer beperkt tot Nederland alleen. Het programma wordt door meer dan 15 FM stations, van Dubai tot Amerika, uitgezonden. Via internet is de show het best beluisterde trance programma ter wereld. In maart 2005 won Armin de International Dance Music Award voor Best Dance Radio Mixshow tijdens de Winter Music Conference in Miami.

  

Meer info vind je op www.astateoftrance.tk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws