Off_Corso vs IFFR

Partyscene Redactie | 4 januari 2007
headlines

Van 25 januari tot en met 3 februari vindt het International Film Festival Rotterdam plaats. Traditioneel is de Off_Corso daar ook weer onderdeel van.

lucien foortWie na het bekijken van een fikse dosis films nog zin heeft om even na te kletsen, een drankje te drinken of gewoon een dansje te wagen, kan terecht in de Rotterdamse club Off_Corso. Gedurende de tien dagen van het International Film Festival Rotterdam stelt de club de deuren open met een speciale programmering. De foyer wordt voor deze periode omgetoverd tot Nachtklup, met iedere avond een verrassend, jazzy programma. Daarnaast zijn er nog vele clubavonden, waar zowel bekende als minder bekende dj’s staan. Dat begint met Hit Me en eindigt met Shoot Me, I’m Famous, waarmee gelijk gevierd wordt dat de Off_Corso zes jaar bestaat.

In de Nachtklup waan je je in een Parisiane Nachtclub compleet met jazzy tunes en disco vibes, een whiskybar, rode pluche en in corsetten gehesen dames die je voorzien van diverse genotsmiddelen. Je kunt hier tussen 29 en 31 januari de volgende artiesten aantreffen: Jules Deelder, Dandy Dave, Barkode, Martin Roedolf, Homey Universalis (DJ de Vogel, HuMobisten) en André Dadi & DJ Ron Wood (Funk Me). Het genieten begint om 22.00 uur en de entree is gratis.  

Van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari en van donderdag 1 tot en met zaterdag 3 februari vinden er een flink aantal clubavonden plaats. Met onder meer Hit Me,met Hitmeister D, Sappig, met Joost van Bellen, We All Love ‘80’s & ‘90’s, Villa Achterwerk met Lucien Foort, Club Society, met DJ Spooky, Apenkooi en Shoot Me I’m Famous, metHoney Dijon. Dit laatste feest, op zaterdag 3 februari, is niet alleen de afsluiter van het IFFR, maar dan viert Off_Corso ook haar 6-jarig bestaan. De line-up bestaat uit Honey Dijon, D-Rashid, Benny Rodriguez, MC Vika Kova, Ron Wood & Marrichino en Jasper Clash.

Meer informatie vind je op www.off-corso.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws