Ferry Corsten opent het nieuwe jaar in Los Angeles

Partyscene Redactie | 3 januari 2007
headlines

Ferry Corsten doet het steeds beter in de Verenigde Staten. Zou dance dan toch eindelijk doorbreken in het land van country, hiphop en rock ’n roll?

Ferry scoort goed op de immens populaire iTunes download site. Hij staat met zijn laatste album L.E.F. in de top 10 van beste dance albums uit 2006. Deze erkenning is gebaseerd op verkoop, feedback van fans en de mening van de iTunes medewerkers zelf. Het album stond deze zomer al op 1 in de Amerikaanse download charts van iTunes. Dat het album zeer succesvol is in de Verenigde Staten, bleek al toen meerdere malen de tracks van dit album de gehele top 10 van de iTunes dance download bezetten.

Aan het eind van het afgelopen jaar zette Ferry Corsten zijn missie om de USA nog verder te veroveren voort: hij draaide de laatste 4 dagen van 2006 in Las Vegas, Seattle, San Francisco en Los Angeles. Om exact 00.00 uur luidde hij voor een mensenmassa van 20.000 partygangers het nieuwe jaar in op het feest Giant. Misschien breekt dance dit jaar eindelijk door in de Amerikaanse charts en clubs? De tijd zal het leren… aan de drie Hollandse musketiers Ferry, Tiësto en Armin zal het niet liggen.

Ferry Corsten opent het nieuwe jaar in Los Angeles met ouderwetse rock (in de remix)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws